2777
2789
عنوان

یکی بهم پی داده بود که

107 بازدید | 12 پست

بهم تو ایتا پی داد امروز ک  بیا باهم اشنا شیم

من قصد مزاحمت ندارم، من قصدم خیره

گفتمش چن سالتع گف ۱۸گفتم تو خیلی بچه ایی ب فکر ایندت با ش منم قصد اشنایی ندارم چون اولیتم هدفمه و... 

بعد میکف ن بذار اشنا شیم

هعی میکفتم نه بعد اون سر حرف اولش هعی برمیگشت

بهش گفتم طرز فکرامون بهم نمیخوره منم هنوز ب سنی نرسیدم ک بخوام ب ازدواج فکر کنم

گفتم نمیخوام خانوادم اعتنادشونو بهم از دست بدن و از این حرفا

بعد گف ک من صبر میکنم تا بزرگ شی گفتمش نمیخوام عاقا من  نمیتونم اصلا هم نظر هم عقیده و...  نیستیم و من نمیخوام

بعد طرف از بابامم مذهبی تر درامد، بهش گفتم من هنچین طرز فکری رو نمیپسندم ولی هعی اصرار میکرد

بعد بلاکش کردم😑🙂🙃بنظرتون چی باید بهش میگفتم؟ 

میخوام همون دختری باشم ک  همه جا حرف از موفقیتشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش مبکنم تا قبل از ۱۹ سالگی اصلا وارد رابطه نشید حتی اگر ب ازدواج هم ختم بشه به اعصاب خوردی ها و استرس هاش نمی‌ارزه بخداا

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

نباید اصلا باهاش بحث میکردی. اصلا حوابشو نمی‌دادی خودش بچه است به تو میگه ۲بر میکنم بزرگ شی!

خب اصن نمیدونستم چطور شد ک جواب دادم خیلب رو مخم رف

خواهش مبکنم تا قبل از ۱۹ سالگی اصلا وارد رابطه نشید حتی اگر ب ازدواج هم ختم بشه به اعصاب خوردی ها و ...

بله من اصلا ب ازدواج فک نمیکنم تا وقتی پزشکی قبول شم و ارد محیط کارم شم

این همه صحبت و پیام علتش چی بود؟ برای من هم اینجور پیش میاد همون اول بلاک میکنم

پیام ناشناس امد گفتم شما بعد شروع کر د ب حرف زدن