من الآن دوران عقد هستم خب خیلی سخته این دوران برای ما برعکس بقیه، اصلا راضی نیستم و دوست دارم جدا بشیم ،،، بقیه همش بهم میگن این کارو نکن به جای جدا شدن و طلاق یاد بده به شوهرت عوضش کن تغییرش بده،،، به نظرتون ممکنه؟ البته من شوهرمو دوستش ندارم و خیلی خیلی پشیمون و دلسرد شدم از ازدواج، ۱۸ سالمم هست، دختر زیرک و سیاست مداری هم نیستم که با سلیطه بازی یا هرکار دیگه ای بتونم شوهرمو تو دستم بگیرم و اون به طور کامل به حرف خواهر و مادرش فقط گوش میده و خیلی با من لج میکنه و بچه بازی در میاره ،،، من حس خوبی ندارم و نمیخام ازدواج کنم دیگه واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم لطفاً راهنمایی کنید💔
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
دلسردیش برای سن کمی نیست. برای طرف مقابلشه، سنش نرماله، ۱۸ سالشه. نمیدونم چرا تا یکی سن پایین پیدا ...
دقت کنی همه تو تاپیک گغتن سنت کمه واقعا عم همینطوره حالا شما خودت طرفدار ازدواج تو سن پایین هستی دلیل نمیشه همه موافق باشن بعدم میگه دوسش ندارم اخلاقاشم بده چی بگیم؟ بگیم نه هر طور شده تو این سن متاهل شو؟ خودش داره رک میگه آمادگی ندارم به بلوغ نرسیدم
منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست... اسکاچ سایت هستم❤
واقعا زود داری ازدواج میکنیا😐😐 منم همسن توئم تازه میخوام شیطونی و تفریحای مجردیمو شروع کنم از ال ...
دقیقا ، من خودمم به اینا فکر میکنم چون منم تازه داشتم شروع میکردم لذت بردن از زندگیم که اینجوری شد ،،، میترسم چندسال بعد همه اینا برام عقده بشن با توجه به اینکه اصلا آمادگی ازدواج و ندارم میدونم از پسش بر نمیام
اخلاقای بدش زیادن و مهم تر از همه اصلا دوستش ندارم میدونم وقت زیادی میبره میترسم تا این بخو ...
همه چیز درست میشه الا احساس....
اگه باهاش ازدواج کنی بهش ظلم کردی چون دوستش نداری میفهمه و عذاب میکشه یا عذابت میده
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤