2777
2789
عنوان

کسی تاحالا تونسته همه اخلاق های بد نامزد یا شوهرش و عوض کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 44 پست

بله...بعد ۴سال عوض شد!

خسیس بود....البته اخلاقای دیگش ۲۰

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلسرد هست دلسردیشم بخاطر سن کمشه چیکار کنم بگم نه حتما وارد زندگی شو بعد پسفردا با یه بچه تاپیک بزنه ...

دلسردیش برای سن کمی نیست. برای طرف مقابلشه، سنش نرماله، ۱۸ سالشه. نمی‌دونم چرا تا یکی سن پایین پیدا میکنید ک ازدواج کرده همه مشکلاتشو ب سنش می‌چسبونید

بله...بعد ۴سال عوض شد! خسیس بود....البته اخلاقای دیگش ۲۰

اخلاقای بدش زیادن و مهم تر از همه اصلا دوستش ندارم 

می‌دونم وقت زیادی می‌بره میترسم تا این بخواد عوض بشه خودم پیر بشم از زندگی هم هیچ لذتی نبرده باشم

باهم مهربون باشید:)

شما ۱۸ سالته 

من ۱۴ سالم بود 

تغییر کرد اما بعد از ۱۸ سال خون دل خوردن 

با اومدن دو تا بچه

ولی دیگه چ فایده ،چون من دیگه جونی برام نمونده 

و اصلا کاراش باعث خوشحالیم نمیشه 

چون همش ناخوداگاه کارای قبلش تو ذهنم رژه میره 

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      
جواب سوالت نه هست. با اخلاقای بد طرفت میتونی با عشق کنار بیای نه اینکه عوض کنی. چرت دارن بهت میگن اگ ...

هم اینکه علاقه ندارم هم برای اینکه اصلا آمادگی ندارم از هرلحاظ بهش نگا میکنم هنوز مناسب ازدواج نیستم حس میکنم به بلوغ نرسیدم

دلسردیش برای سن کمی نیست. برای طرف مقابلشه، سنش نرماله، ۱۸ سالشه. نمی‌دونم چرا تا یکی سن پایین پیدا ...

دقت کنی همه تو تاپیک گغتن سنت کمه واقعا عم همینطوره حالا شما خودت طرفدار ازدواج تو سن پایین هستی دلیل نمیشه همه موافق باشن بعدم میگه دوسش ندارم اخلاقاشم بده چی بگیم؟  بگیم نه هر طور شده تو این سن متاهل شو؟ خودش داره رک میگه آمادگی ندارم به بلوغ نرسیدم

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
واقعا زود داری ازدواج میکنیا😐😐 منم همسن توئم تازه میخوام شیطونی و تفریحای مجردیمو شروع کنم از ال ...

دقیقا ، من خودمم به اینا فکر میکنم چون منم تازه داشتم شروع میکردم لذت بردن از زندگیم که اینجوری شد ،،، میترسم چندسال بعد همه اینا برام عقده بشن با توجه به اینکه اصلا آمادگی ازدواج و ندارم می‌دونم از پسش بر نمیام 

با قصد تغییر کسی بری تو زندگی فقط پیر میشی اونم تکون نمیخوره  اون چند سالشه چرا انقدر زود ازدو ...

دقیقا از همین میترسم 🥲 تا به خودم بیام عمرم رفته باشه بدون هیچ عشق و لذتی 🥲💔

اخلاقای بدش زیادن و مهم تر از همه اصلا دوستش ندارم  می‌دونم وقت زیادی می‌بره میترسم تا این بخو ...

همه چیز درست میشه الا احساس....

اگه باهاش ازدواج کنی بهش ظلم کردی چون دوستش نداری میفهمه و عذاب میکشه یا عذابت میده

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤