من الآن دوران عقد هستم خب خیلی سخته این دوران برای ما برعکس بقیه، اصلا راضی نیستم و دوست دارم جدا بشیم ،،، بقیه همش بهم میگن این کارو نکن به جای جدا شدن و طلاق یاد بده به شوهرت عوضش کن تغییرش بده،،، به نظرتون ممکنه؟ البته من شوهرمو دوستش ندارم و خیلی خیلی پشیمون و دلسرد شدم از ازدواج، ۱۸ سالمم هست، دختر زیرک و سیاست مداری هم نیستم که با سلیطه بازی یا هرکار دیگه ای بتونم شوهرمو تو دستم بگیرم و اون به طور کامل به حرف خواهر و مادرش فقط گوش میده و خیلی با من لج میکنه و بچه بازی در میاره ،،، من حس خوبی ندارم و نمیخام ازدواج کنم دیگه واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم لطفاً راهنمایی کنید💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جواب سوالت نه هست. با اخلاقای بد طرفت میتونی با عشق کنار بیای نه اینکه عوض کنی. چرت دارن بهت میگن اگه علاقه بهش نداری جدا شو . اینی که جلو روت و آیندته کابوسه.