2777
2789
عزیزم من خودم پارسال کنکور دادم و میدونم ذهن انسان بسیار قویه و هرچیزی شدنیه فقد یجوری گفتی چندتا کت ...

٤ ماه مونده عزيزم

تو بگو ٥٠ تا 

خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پارسال شرکت کردم بدتر گند زد به روحیم😑

ازمون واقعا لازمه موفق شدن تو کنکوره،ب جای اینگه گندبخوره تو روحیت مینشستی تحلیل میکردی ببینی مشکل از کجای درس خوندنته که شاید ترازات بدمیشه

من يه فصلو تو يه روز ميخونم مثلا يه درس ديني رو تو يه رب ميخونم كل كتابو حفظ ميشم  دوس دارم ...

ساعات روزت رو تقسیم کن

5ساعت قبل از نهار ..5 ساعت قبل از شام.. دو ساعت بعد از شام و واسش برنامه بریز

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
ساعات روزت رو تقسیم کن 5ساعت قبل از نهار ..5 ساعت قبل از شام.. دو ساعت بعد از شام و واسش برنامه بری ...

مثلا مشاور ميگفت ١٢ ساعت بخون برنامه رو

من با٧ ساعت جمعش ميكردم

مينرشتم ديني يه رب! 

هنگ ميكرد خخخخ

ن خیلی زیاده و نه خیلی کم ولی شما سرعتت بیش از حد زیاده نمیدونم چطوری میتونی تو ی رب ی درسو تموم کنی

كلا تند خوانم . خداشاهده عمومي نداشتم كه بالا يه ساعت باشه تاحالا

برام زده بود هر شب يه رب لغت زبان بخون اونم فقط١٠ تا

من تو يه رب٣٠/٤٠ تا ميخوندم اونم فول فول😂😂😂

چه فايده استفاده نميكنم

تعريف از خود نباشه(به خودمم چشم نزنم) تو اطرافيانم معروفم ديگه😂

اده حتمانم تحلیل میکنم بعدش میرم سوالای کنکور سال های پیشو از اون مبحث میزنم

این کارم خوبه ولی میتونی کنکورای سالای قبلو یه ماه مونده ب کنکور به صورت جامع از خودت ازمون بگیری ولی دوتاش خوبه