2777
2789

کاش محبت ها رو در لطف خدا و امام زمان انجام می‌دادم

دلم میخواد گریه کنن دلم بدجوری شکسته

استاد مداحی م ازم ۳ملیون پول بی زبون گرفت

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود اعتماد میکنی به همه ، مثلا دستت پول باشه هم زود اعتماد میکنی و میدی ؟

بله گفت قسم به مسجد جمکران طلب کار اومده پشت در 

قبل اینکه مداحی یادم بده پول رو گرفت

گفت طلب کار اومده بانک جلوی حساب مو بستن یه بارم گفت میخواد آزمایش خون بده پول لازمه

آخه در غ نمیگن قبول دارم ولی چرا روضه یادم نداد

گفت طلب کار اومده بانک جلوی حساب مو بستن یه بارم گفت میخواد آزمایش خون بده پول لازمه

خب خودت مقصری وقتی اول گفته طلب کار بعد  رفته یه فکر دیگه کرده خب میدونستی میخواد کلاهبرداری کنه 

خب خودت مقصری وقتی اول گفته طلب کار بعد رفته یه فکر دیگه کرده خب میدونستی میخواد کلاهبرداری کنه

کلاه بردار نیست مداحه ولی عمدا روضه های خوی رو یاد نمیده یا نصفه یاد میده

کلاه بردار نیست مداحه ولی عمدا روضه های خوی رو یاد نمیده یا نصفه یاد میده

خب اینم کلاهبرداریع   همینه مغزتونو شستشو دادن خوددتونم نمیدونی دارین چکار میکنین هرجوری دلشون بخواد شما رو میچرخونن 

خب اینم کلاهبرداریع همینه مغزتونو شستشو دادن خوددتونم نمیدونی دارین چکار میکنین هرجوری دلشون بخواد ...

پول حرام خدا نکنه بیاد تو زندگی کسی 

اون پول حرامه حرام النگویی فروختم دادم میکروفن و خانمه