2777
2789
هوشتون خوبه ؟؟ چطوری برنامه ریختین؟

اره خوبه 

مشاور گرفتم

ولي مطمعنم ميرسم

مطمعنم تو ٤ ماه به هدفم ميرسم

چن تا كتاب بيشتر نيست!

خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوبه  مشاور گرفتم ولي مطمعنم ميرسم مطمعنم تو ٤ ماه به هدفم ميرسم چن تا كتاب بيشتر نيست!

منم پارسال مشاوره گرفتم ولی به دردم نخورد

زیستو چطور میخولی بخونی؟

من زیستو همین طوری میخونم ولی مثلا یه فصلم ۸ یا ۹ روز طول میکشه نمیدونم چطوری برنامه بریزم که کمتر ب ...

سرعتت خیلی پایینه من یادمه یه فصل رو تو سه روز میخوندم که برسم دوره کنم تازه همه تستا رو میزدم. سرعتی کار کن با تمرکز بالا

مثل کسی که داره میجنگه و اگه حواسش پرت بشه تیر میخوره باید درس بخونی با تمرکز بالا و هوشیار

بهووونه نیار خودت بهتر از هر کسی میدونی بهونه هات چیان

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
24 تا کتاب ک بیشترنیس    

مغز تو بيشتر از اين حرفاست

اينم خانم ميگه يه فصلو تو ٨ روز ميخونه!

با اين وجود كه من تو ٨ روز زيست دهم كه٨ فصله رو ميتونم جمع كنم و برنامم دقيق اينطوره!!!!!

من شب امتحان ديني برا امتحان پايان ترمم از ساعت١٠ تا٢ خوندم رفتم سر جلسه١٥ شدم

با اينكه اولين بارمن بود كتابو باز كردم

مغز تو بيشتر از اين حرفاست اينم خانم ميگه يه فصلو تو ٨ روز ميخونه! با اين وجود كه من تو ٨ روز زيست ...

شمااا هوشتون خیلی خوبه دست خودم نیست زیستم خیلییی طول میکشه چطور سرعتمو بالا ببرم؟؟؟

سرعتت خیلی پایینه من یادمه یه فصل رو تو سه روز میخوندم که برسم دوره کنم تازه همه تستا رو میزدم. سرعت ...

من يه فصلو تو يه روز ميخونم

مثلا يه درس ديني رو تو يه رب ميخونم

كل كتابو حفظ ميشم 

دوس دارم ساعت مطالعم بره بالا

مثلا سه گفتارو تو يه ساعت خوندم😐

مغز تو بيشتر از اين حرفاست اينم خانم ميگه يه فصلو تو ٨ روز ميخونه! با اين وجود كه من تو ٨ روز زيست ...

عزیزم من خودم پارسال کنکور دادم و میدونم ذهن انسان بسیار قویه و هرچیزی شدنیه فقد یجوری گفتی چندتا کتاب بیشتر نیس انگار چهارپنج تاست    

شمااا هوشتون خیلی خوبه دست خودم نیست زیستم خیلییی طول میکشه چطور سرعتمو بالا ببرم؟؟؟

خواستي درخوست دوستي بده

صبح ٣:٥٤٥ ديقع بهت زنگ ميزنم يه رب حرف ميزنيم خوابمون بپره بعدش ساعت٤ شروع كنيم به خوندن اينجا خيلي چيزا رو نميشه گفت بايد ويس داد