2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استایل های بروز بزن به موهات برس و استایلشون کن یا رنگ کن اکسسوری استفاده کن

موهای خودم بوره اصلا تاحالا رنگ نکردم ولی دوس دارم هر روز ی مدل موهامو استایل کنم که بلد نیستم متاسفانه .

به موهام هم میرسم مرتب 

موهای خودم بوره اصلا تاحالا رنگ نکردم ولی دوس دارم هر روز ی مدل موهامو استایل کنم که بلد نیستم متاسف ...

میتونی ویدیوهای یوتیوب و ببینی 

چتری اگه بهت میاد بزن ، یه روزایی بافت بزن 

ناخنات و مرتب کن 

بو هم مهمه ، ادکلن و اسپری استفاده کن 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

خط چشم اگ بهت میاد ی مدل خوشگل یاد بگیر تیپای دخترونه بزن جلوموهاتو حالت بده مثلا کرلی وزنتو نرمال ...

وزنم که ایراد داره چون لاغرم بخاطر همین میرم باشگاه ، خط چشم هم باید یاد بگیرم خیلی سخته واسم 

من آرایش و ب خود نرسیدن میدونم.مگر اینکه در حد ی مهمونی باشه... یا موادی ک واقعا طبیعی و اصل باشه ک نمیدونم کجا دارن اصلا.

چون پوست ادم ب مرور خراب میشه

خدای نکرده لک و جوش و.

ولی ضد آفتاب کرم دورچشم و روتین پوستی عوضش خیلی بنظرم حس بهتری میده تا تحمل اونهمه کرم و ...

پیش دکتر پوست روتین پوستی بگیر 

ماسکای مختلف بذار

از طبیعی توی خونه گرفته تا داروخونه ای

ب نظر من حجاب مرتب ب ادم وقار و شیک بودن میده و خیلی خاصه. احترام بسیار واقعیت نگاه کنیم دخترای موباز

یا این عزیزانی ک موهاشون از پشت شالشون بیرونه حس نامرتبی ب ادم میده. نظر من اینه. شاید بنظر یکی دیگه موهای پخش و پلا مرتب باشه.

نمیگم لباس گرون پوشیدن نه ولی یکم هماهنگی و ست بودن لباس ها جذابه. . مثلا رنگ شال یا روسری به یکی از اجزای لباس بیاد. کیف یا کفش یا حتی جوراب . کفش تمیز. مرتب و اتوکشیده بودن...👌🌹✨️💎

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
وزنم که ایراد داره چون لاغرم بخاطر همین میرم باشگاه ، خط چشم هم باید یاد بگیرم خیلی سخته واسم

تمرین کن خیلی اثرداره وسینه هات اب میشه باباشگاه ک نکنه بدنسازی میری برو دکتر اشتها اور وویتامین براتوبنویسه سرخود نمیشه خورد وزن بگیری خیلی رو قیافه وهیکل اثرداره

من آرایش و ب خود نرسیدن میدونم.مگر اینکه در حد ی مهمونی باشه... یا موادی ک واقعا طبیعی و اصل باشه ک ...

دقیقا حرف من

منم فقط توی خونه دنبال رسیدگی به پوستمم

و خوشبختانه با حجاب احساس بهتری دارم

لوازم آرایش ارگانیک هم دوستم برام درست میکنه که من فقط رژ لب و سرمه و بالم ازش میگیرم و چیزایی که برای روتین پوستی لازم دارم 

من آرایش و ب خود نرسیدن میدونم.مگر اینکه در حد ی مهمونی باشه... یا موادی ک واقعا طبیعی و اصل باشه ک ...

کرم پودر و اینا که اصلا نمیزنم منظورم در حد ریمل و رژ گونه هستن نه میکاپ های سنگین .

بازم ممنون از راهنماییت❤️

تمرین کن خیلی اثرداره وسینه هات اب میشه باباشگاه ک نکنه بدنسازی میری برو دکتر اشتها اور وویتامین برا ...

اشتها آور خیلیییی خوردم اثر نداره ، آزمایش هم دادم مشکلی ندارم .

بالا تنه رو ارثی دارم ی ذره بیشتر هدفم روی پایین تنمه 

کرم پودر و اینا که اصلا نمیزنم منظورم در حد ریمل و رژ گونه هستن نه میکاپ های سنگین .بازم ممنون از را ...

موفق و عاقبت بخیر باشی همیشه زیر سایه امام زمان عج الله. تو خودت خوشگلی در هرحال. مطمئنم💎💙✨️

سن استفاده دخترامون از این چیزا پایین اومده 🥲

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
دقیقا حرف منمنم فقط توی خونه دنبال رسیدگی به پوستممو خوشبختانه با حجاب احساس بهتری دارملوازم آرایش ا ...

چه جالب. 😍♥️💖👌

کانال فروش دارن؟