2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما پارسال همین موقع زدیم از رولی۱۸۰ بود تا ۴۰۰و خرده ای

ماروی ۳۸۰ تومنش رو زدیم با ۴ تا پوستر

آپارتمان ۸۵ متری

۱۵ میلیون با نصاب و رنگ در ها و رنگ روغنی سقف

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
ما پارسال همین موقع زدیم از رولی۱۸۰ بود تا ۴۰۰و خرده ای ماروی ۳۸۰ تومنش رو زدیم با ۴ تا پوستر آپار ...

پوستر چیع دیگه؟

آرهددقیقا هزینه نصب رو جدامیگیرن

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
پوستر چیع دیگه؟ آرهددقیقا هزینه نصب رو جدامیگیرن

عکس درخواستی بزرگ برا یه دیوار

ما پشت تی وی و یه دیوار اتاق خواب ها پوستر زدیم

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
عکس درخواستی بزرگ برا یه دیوار ما پشت تی وی و یه دیوار اتاق خواب ها پوستر زدیم

عکس ازخودتون زدین یا منظره ای طرحی چیزی؟

من والا جدید خونه یکی رفتم 2تا دیوار رو به روی هم رو رنگ زده بودن 2دادیوار روبروی دیگرو کاغذ دیواری رنگ روشنو ملیح کرده بودن بعد2تا قاب بزرگ 2در1.5که توی اونم کاغذ دیواری بود روی اون کاغذ دیواری های ساده بود ولی اینباراین رنگش بامبلاشون ست بود

اصلا متعجب شدم چرااینکاروکردن

من خونه خودم رنگو شابل رنگه ازایناکه باقلتک طرحدار طرح کاغذدیواری میندازن

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
عکس ازخودتون زدین یا منظره ای طرحی چیزی؟ من والا جدید خونه یکی رفتم 2تا دیوار رو به روی هم رو رنگ ز ...

منظره اتاق خودم اتاق پسرم آکواریوم

منظره اتاق خودم اتاق پسرم آکواریوم

جذاب بود😍خوشمان آمد