2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار یکم اوضاعتون روبراه بشه بعد بچه داربشید بچه خرج داره.ولی بازم انشالله هرچی خیره وخداصلاح میدونه انشالله همون موقع بچه داربشید

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...

2 سال و 3 ماه گذشته هنوز زوده دوسه سال دیگه میارم

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

۳ماه بعد

اونجایی ک تتلو میگ: من ازت خیلی توقع داشتم و خیلی عقب موندی ازم اوج غمع..🥀💔ینی میگ ببین ت تنها کسی بودی ک باورت داشتم..! ت دیگ نباید خراب میکردی..!:)🖤   چالش حرف ناشناس👇                                                  https://harfeto.timefriend.net/16522491909894
به‌ امید مال و اموال بمونی حالا حالا ها نباید بیاری بعدش هم از وقتش میگذره ،بیار خودتو راحت کن بابا

😑😑😑😑😑😑😑😑فردا این بچه سرلاک شیر خشک و پوشک میخاد چیکار کنه بابای بیچارش

من هنو عروسی نکردم 

اصن هنو عقدم نکردم 

اصن هیشکه نی ک بخام باهاش عقد کنم بعد عروسی کنم بعد بچه داربشم😐😂😂

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕

نه ساله عروسی کردم بچه هم ندارم ونخواهم داشت   

بیشعورها میتوانند دیگران را سرکوب کنن، اما کسی نمیتوناند انهاراسرکوب کند‌؛مگر یک بیشعور بزرگتر!   تو قم کرونا و زلزله میاد کاربری من میترکه🙄نزنین عاقا نترکونینم فک کنید خارمادره خودتونم😄

سه ماه البته سه سال عقد بودیم

اگر دوست داره اقدام کن

لابد فکر هزینشو هم کرده

بالاخره که باید بیاریش  

البته به نظرم اگر نمیخوای فعلا ، حتما برین آزمایشای قبل بارداری رو بدین که مطمئن شین هر دو مشکلی نداشته باشین

کمتر پیش میاد مرد پیشنهاد بچه داری رو کنه

من اگر نمیخواستم فک کنم شوهرم یادش نمیوفتاد بگه تا بچه دار شیم

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.