2777
2789
عنوان

با بغض غذام رو خوردم😢

511 بازدید | 30 پست

من کلا آدم پر هیجانی هستم . هر وقت فیلم میبینم و اتفاقی توش میفته ، تو ذهنم واقعی تصورش میکنم و کلی احساس از خودم بروز میدم . امشب داشتیم فیلم می دیدیم ، بعد یه اتفاق جالبه افتاد و من مثل همیشه خیلی هیجانی برخورد کردم . مثلا بلند گفتم وااای چقدر باحااال . و مثل همیشه چه اتفاقی افتاد؟؟؟  بله ، مسخرم کردن . بیشتر بابام و داداشم . خودشون خیلی یخ هستن . من به هیچکدومشون نرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش کلی بهم بد و بیرا گفتن . گفتن اه یه فیلمه دیگه . خاک تو سرت و اینجور چیزا . منم گفتم اه اه بعد گفتن اه به خودت . واقعا خیلی ناراحت شدم . خودم میدونم که نباید برای یه فیلم احساساتی بشم ، اما به جون خودم دست خودم نیست . تو ذهنم واقعی تصورش میکنم .

دغدغت اینه💔😐  اصلا برات مهم نباشه😅

اولین بارشون نیست که . همیشه همینن . اصلا نمیگن هر کسی یه شخصیتی داره . همیشه باهام برخورد بدی دارن و دلم رو میشکونن . چرا آدم باید برای نشون دادن عکس العمل فحش بخوره؟

منم همیشه به خاطر فیلما و کتابایی که می‌بینم و میخونم مسخره میشم😕 سعی میکنم کوچکترین اهمیتی بهشون ندم ولی سخته 

🤭 اگه کتاب و فیلم و سریال تخیلی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین مرسی از شما 😘❤🌺 اگه می‌خوایی منو قانع کنی لطفا بدون اعتقادات مذهبی و توهین قانعم کن😗
تو داداشتو مسخره کن  بگو ماست

همیشه میگم . اصلا براش مهم نیست . منم برام مهم نیست که از این خصوصیتم خوششون نمیاد . وگرنه تاحالا خودمو تغییر داده بودم . ولی همیشه روزمو کوفتم میکنن

اولین بارشون نیست که . همیشه همینن . اصلا نمیگن هر کسی یه شخصیتی داره . همیشه باهام برخورد بدی دارن ...

میدونم چی میگی منم این  شرایطو تجربه کردم مخصوصا اگه مداوم باشه 

سعی کن زیاد باهاشون گرم نگیری و خیلی رسمی برخورد کنی اونوقت به خودشون اجازه نمیدن اینجوری کنن 

درست میشه اصلا اعصابتو سر اینچیزا خورد نکن

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔