من کلا آدم پر هیجانی هستم . هر وقت فیلم میبینم و اتفاقی توش میفته ، تو ذهنم واقعی تصورش میکنم و کلی احساس از خودم بروز میدم . امشب داشتیم فیلم می دیدیم ، بعد یه اتفاق جالبه افتاد و من مثل همیشه خیلی هیجانی برخورد کردم . مثلا بلند گفتم وااای چقدر باحااال . و مثل همیشه چه اتفاقی افتاد؟؟؟ بله ، مسخرم کردن . بیشتر بابام و داداشم . خودشون خیلی یخ هستن . من به هیچکدومشون نرفتم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعدش کلی بهم بد و بیرا گفتن . گفتن اه یه فیلمه دیگه . خاک تو سرت و اینجور چیزا . منم گفتم اه اه بعد گفتن اه به خودت . واقعا خیلی ناراحت شدم . خودم میدونم که نباید برای یه فیلم احساساتی بشم ، اما به جون خودم دست خودم نیست . تو ذهنم واقعی تصورش میکنم .
اولین بارشون نیست که . همیشه همینن . اصلا نمیگن هر کسی یه شخصیتی داره . همیشه باهام برخورد بدی دارن و دلم رو میشکونن . چرا آدم باید برای نشون دادن عکس العمل فحش بخوره؟