سلام بچه ها واقعا دیگه خسته شدم نمیدونم دردمو ب کی بگم ... ازنظر قیافه و هیکل همه چیم قابل قبوله ولی موهام...تار هاش نازکه و کم حجم و زودم چرب میشه از شونه هام پایین تر نمیاد دکترم رفتم ولی فعلا فایده ای نداشت مزوتراپی ام کردم دوسه بار ولی موهام خوب نمیشه خسته شدم نگامیکنم ب بقیه ک تا کمر مودارن همش غصه میخورم برام کلی موقعیت خوب میاد ولی بخاطر موهام ردمیکنم کسی بوده ک موهاش کم باشه بعد پرپشت شه؟ناگفته نمونه قبلنا خیلی پرپشت بود الان دوسه سال کم شده اونم موقعی ک باید الان تا کمر بودموهامم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمیخواهند. اگر بخواهند دعا میکنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباشTake care