2777
2789
عنوان

چون موهام کمه خاستگارای خوبموردمیکنم😑+بیان عکس بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3870 بازدید | 159 پست
با همون دوست پسرت 😁؟؟ 

کدوم!؟

چطور مگه...!؟برات تعریف کرده بودم...😂

اره همون اسپانیایه که هم دانشگاهی بودیم و همسایه هم تو یه آپارتمان بودیم(تو دوره دانشجویی 2سال اخر)

دوست نبودیم یا بودیم!؟نمیدونم😂 اما چندماه آخر روزای تعطیل باهم میرفتیم بیرون یا پیکنیک و یکی از همون روزا ازم خواستگاری کرد ....

تقریبا چون هردو سال های آخر(مخصوصا اون که درساش سنگین تر بود)وقت زیادی نداشتیم برای دوستی.....

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همون دوست پسرت 😁؟؟ 

اهان تو تاپیک امو خوندی😂

نه احمدو میگی....

اون وحشیه،نه بابا خدا اون روزو نیاره...😂

خدا به پروردگار رحم کنه و دختری که زن اون بشه....😂

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
نمیدونم همون که ۲ شب زنگ زده بود تو تایپیکت خوندم 🤣🤣🤣

😂😂😂😂

حدس زدم😉👍

خب پ خداروشکر زن اون نشدی 🤣🤣 خوشبخت بشی عشقم  ماچ بهت 😗🌷😗🌷

قربونت برم مرسی گلم😍😘