2777
2789

ما همسایه ایم با خانواده شوهرم و از ۴ سال پیش ک من ازدواج کردم ..خواهرشوهرام دوتا مجردن از من بزرگتر..یکی سی سال یکی ۴۰ سال..هیچ زمان جواب سلام منو نمیدن و بی محلی میکنن..کم رفت امد میکنم اما کلا از من خوششون نمیاد احتمالا ..و چند بار هم بهم فحش و تهمت زدن و میگن خونه مون نیا..حدود ۶ ماهه داماد براشون اومده و وقتی دامادشون میاد فقط مارو دعوت میکنن و جلوی دامادشون با من گرم میگیرن..باز دامادشون بره این یکماه حتی نمیگن مردین یا زنده این..خونمون رو ب روی همه...این دورویی شون و اینکه فقط بخاطر ابرو داری با دامادشون ک غریبه مارو تحویل میگیرن زورم میاد...شما جای من بودین چ میکردین؟

تعداد رای : 6
نظرسنجی
۱
1
16%
۲
5
83%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا؟پارسال عید رفتم باز تحویلم نگرفتن😭😭

مادرشوهر من جواب سلاممو نمیداد منم یه روز جلو شوهرم، بهش گفتم چرا جواب سلام منو نمیدی ؟ گفت نمیشنوم گفتم چرا سلام پسرتو، بچم رو میشنوی، برا من نمیشنوی؟حالا برفرض محال که  نشنوی میبینی که من  جلوت واستادم دارم سلام میکنم چرا جواب نمیدی.  بعد او ن سلاممو جواب میده .

البته من تا چندبار بعدش سلام نمیکردم تا بفهمه مثل خودش بی ادب بودن کاری نداره. خودش سلام کرد

بی همگان بسر شود  بی تو بسر نمیشود
مادرشوهر من جواب سلاممو نمیداد منم یه روز جلو شوهرم، بهش گفتم چرا جواب سلام منو نمیدی ؟ گفت نمیشنوم ...

خواهرشوهرام دقیقا جلوی برادرشون خیلی تحویل میگیرن...ولی وقتی شوهرم بده بیرون حتی سوال بپرسم انگار نمیشنون حتی پدرشوهرمم همینجوری میکنه..اعصابم بهم میریزه..ب شوهرمم ک میگم باور نمیکنه

خواهرشوهرام دقیقا جلوی برادرشون خیلی تحویل میگیرن...ولی وقتی شوهرم بده بیرون حتی سوال بپرسم انگار نم ...

تو هم ندیده بگیر . سرتو با گوشی گرم کن . یا تلوزیون ببین .

بی همگان بسر شود  بی تو بسر نمیشود
تو هم ندیده بگیر . سرتو با گوشی گرم کن . یا تلوزیون ببین .

دنیا ارزش نداره ک آدم دورو باشه..من ک حال روحیم خرابه خدا ازشون نگذره..سر اینکه شوهرم نرفته دختر حالشو بگیره مادرشوه م و اون خواهرشوهر بزرگم عقدم نیومدن و عروسی هم نیومدن و کلا روزگار منو سر گناه نکرده سیاه کردن..خدا تاوان دل شکسته منو ازشون بگیره