2777
2789
عنوان

به نظر شما این عشقه یا وابستگی

389 بازدید | 21 پست

شوهرم از شنبه رفته تهران هنوز نیومده. امروز هم ماندگارشد. رسما دارم دیوونه میشم. از شنبه تا الان تپش قلب گرفتم. دیگه نمیتونم تحمل کنم. میگم همین الان پاشم با اتوبوس برم تهران.... شما هم مثل من هستین؟؟؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این چند روز به اندازه تمام عمرم گریه کردم. دیگه تحملم تموم شده😭😭😭😭😭

چرا گریه میکنی  

برای کار رفته یا پیش فامیل

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞

عاشق وابسته 😂 

اخه گریه چرررا 

میاد دیگه صبور باش 

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚
چرا گریه میکنی   برای کار رفته یا پیش فامیل

باباش بیمارستانه. اینم پبششه. چهارده ساله ازدواج کردیم. تا حالا اینقدر بیرون نبوده. من با خانواده خودم رفتم مسافرت ولی اون نه.... خیلی سختمه

باباش بیمارستانه. اینم پبششه. چهارده ساله ازدواج کردیم. تا حالا اینقدر بیرون نبوده. من با خانواده خو ...

خب اشکال نداره 

بخاطر پدرشه خب عزبزم 

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞
خب اشکال نداره  بخاطر پدرشه خب عزبزم

دست خودم نیست. اگه میدونستم اینقدر سختم میشه پا میشدم باهاش میرفتم. گفتم بمونم خونه تکونی کنم. ولی از وقتی که رفته انگار روح و قلب منو هم با خودش برده. مثل یه مجسمه افتادم رو زمین

چه دنگ و فنگی؟؟؟ 

خب تهران شهر بزرگی هستش 

از طرفی مشکلاتی پیش میاد 

شاید عکس العمل همسرت اون چیزی نباشه که فکر میکنی اون بنده خدا هم نرفته پی زندگی خودش که رفته داره برای تو تلاش میکنه 

یه امروز رو ۶هم دندون رو جیگر بزاری انشاالله بر میگرده