شوهرم از شنبه رفته تهران هنوز نیومده. امروز هم ماندگارشد. رسما دارم دیوونه میشم. از شنبه تا الان تپش قلب گرفتم. دیگه نمیتونم تحمل کنم. میگم همین الان پاشم با اتوبوس برم تهران.... شما هم مثل من هستین؟؟؟؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡 خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚
دست خودم نیست. اگه میدونستم اینقدر سختم میشه پا میشدم باهاش میرفتم. گفتم بمونم خونه تکونی کنم. ولی از وقتی که رفته انگار روح و قلب منو هم با خودش برده. مثل یه مجسمه افتادم رو زمین