2777
2789

کلا چیا میخرن برای داماد؟

لطفا لیست کامل بدین.ممنون.

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کفش کت شلوار پیراهن ساعت حلقه وسایل بهداشتی حوله.........وریش تراش سشوار لباس راحتی شلوار پیراهن شلوارک لباس زیر

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

همه چی از سر بگیر تا نوک پا

خوب همون از سر تا پا چیا هست؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ما موقع عقد فقط حلقه ها رو خریدیم ولی توی عقد به مرور خرید های عقدمون رو کردیم 

چمدون یکی اونا خریدن یکی ما

ریش تراش 

لباس زیر 

ادکلن

کت شلوار 

کفش 

حوله

ساعت هم هست که نه من خریدم نه اون چون جفتمون اهلش نیستیم

کفش کت شلوار پیراهن ساعت حلقه وسایل بهداشتی حوله.........وریش تراش سشوار لباس راحتی شلوار پیراهن شلو ...

به نظرتون حدودا چقدر میشه؟

برای عقد فقط حلقه 

بقیه رو گذاشتیم برای عروسی بگیریم چون رسم داریم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

• جانماز
  • حلقه ازدواج
  • کت و شلوار
  • ست کمربند و کیف و کراوات و یا پاپیون
  • پیراهن دامادی
  • جوراب با چند رنگ مختلف
  • کفش دامادی
  • ساعت
  • عطر و ادکلن
  • اسپری و مام با رایحه‌های مختلف
  • ست کامل ریش تراش
  • ست کامل شیو
  • کف یا خمیر ریش
  • افتر شیو و ژل بعد از اصلاح
  • کرم مرطوب کننده دست و صورت
  • ست حوله
  • لباس زیر
  • سشوار
کپی کردم برات اما همینا را خریدیم

ریش تراش ، ژیلت ، ژل اصلاح ، ادکلن ، کفش ، دمپایی ، ست تیشرت شلوار خونگی ، زیرپوش ، جوراب ، کیف پول ، کمربند ،یه ست بلوز شلوار بیرونی ، کت و شلوار ،حوله

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

به نظرتون حدودا چقدر میشه؟

بستگی داره ساعت و حلقه چه قیمت بخوای بخری..دیگه حدودا ۴۰ میلیونی باید باشه

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

داداشم تیشرت حلقه و ساعت، کت شلوار خریداش همینا بودن😅

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍