2777
2789

بیاین توروخدا یکیتون جواب بده دارم میمیرم از نگرانی

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

فکرنکنم بد باشه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
فکرنکنم بد باشه

پسرم خورده یادم‌نبود یهو یادم اومد دارم میمیرم از نگرانی .بیدارش کردم بالابیاره شوهرم نزاشت میگه چیزی نمیشه گناه داره اذیتش نکن

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرم خورده یادم‌نبود یهو یادم اومد دارم میمیرم از نگرانی .بیدارش کردم بالابیاره شوهرم نزاشت میگه چیز ...

هیچی نمیشه بابا.

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

جگر و خيار رو با هم خوردي الآن تو معده ت شده جگيار . چيزي نميشه بابا . مگه عسل و خربزه رو با هم خوردي كه اين قدر ترسيدي . مطمئن باش اگر تركيب خطرناكي بود الآن مثل عسل و خربزه معروف شده بود . 

جگر و خيار رو با هم خوردي الآن تو معده ت شده جگيار . چيزي نميشه بابا . مگه عسل و خربزه رو با هم خورد ...

ای خدا خیرت بده خودم که نخوردم‌پسرم خورده برااون نگرانم دعا کن عزیزم انشالله چیزیش نشه

هیچی نمیشه بابا.

خدااززبونت بشنوه..انشالله حاجت دلتو بگیری

حالا  چی شده فکر کردی این دو تا با هم مشکل درست میکنن؟

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

چون هندونه و جیگر رو شنیدم خیلی باهم بد هست و پدرم خاطره بد داره ارش ..حالا هرموقع جیگر بخوریم حساسم روش چیز خاصی نخوریم عزیزم تونمیدونی بد یانه؟

چقدر خوشحال شدم از دیدنت😍کاربر قدیمی سایت😍

هيچي نميشه . تو هم شدي مامان من . غذا خوردن داداشمو ببيني زهله ترك ميشي . همه چي رو روهم ميخوره . ما ...

حق داره مامانت بنده خدا 😅

مرسی عزیزم از دلگرمیت انشالله که بخیر بگذره

چون هندونه و جیگر رو شنیدم خیلی باهم بد هست و پدرم خاطره بد داره ارش ..حالا هرموقع جیگر بخوریم حساسم ...

نه والا نشنیده بودم اصلاهمچین چیزی ، انشالله که چیزی نمیشه عزیزم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
چقدر خوشحال شدم از دیدنت😍کاربر قدیمی سایت😍

خیلی ممنون عزیزم  منم همیم طور  

خیلی ممنون عزیزم  منم همیم طور    

🤗🤗😘

🐣دوست داری ترفند های خانه داری رو یاد بگیری؟😍 ❗️

🔹با‌ بهترین‌ایده های‌روزمرگی و‌آشپزی💯🕊

🔸زندگیتو هر روز زییاتر از قبل بساز✨🌱

تــو لــایـــق بــهـــتــریــن هـــا هـــســتــی✌️🏻😍

بازی با فرزند و تجربم از پوشک گرفتن

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین