2777
2789
ما خیلی سال دیگه خرید عید نمیریم فقط دوران بچکی میرفتیم دم عید همه چی گرون و بنجله 

یعنی بعد عید ارزون‌تر میشه ؟

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دونه مانتو ۶۰۰ ۷۰۰ تومن. پولی واسه آدم میمونه؟؟؟؟ نه والا😁

مگه حالی  ب ادم میمونه ن والّا

مگه احوالی ب ادم میمونه ن  بلّا😆😆

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
نرفتم هنوز خونه تکونی م نکردم آنقدر تنبلم من 

منممم 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

یه دونه مانتو ۶۰۰ ۷۰۰ تومن. پولی واسه آدم میمونه؟؟؟؟ نه والا😁

خواهر من امروز یه مانتو خرید ۳ میلیون با یه شال ۵۰۰ 

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

من خیلی ساله حتی نمیرم تو خیابون قدم بزنم افسردگی گرفتم.هرجا برم با ماشین.ولی دروغ نگم یه دویه هفته پیش رفتم یه شهر دیگه که کنار شهر خودمونه یکم توبازار گشتیم خیلی لباسای جالبی نداشت.ولی یه بافت پاییزی گرفتم که تو عید بپوشم.چون من سرماییم.واینکه هممون کلی لباس نو داریم ولی نمیپوشیم

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ

منم خرید عید نکردم

قبلا معمولا سالی یه بار جنس خوب میاوردن ادم مجبور بود عید خرید کنه

ولی الان هر وقت هر چی بخوای هست

من هر وقت قیمت و جنس مناسب  ببینم میخرم  که وقتی نیاز دارم هول هولکی خرید نکنم