2777
2789

چرا به قیمت بدبخت کردن خودتان، وقت، پول، انرژی و فرصتهای زندگیتون را فدای بچه و شوهر و خانواده می کنید و برای خودتان هیچی در نظر نمی گیرید؟ می دونید اگر خدای نکرده برای شخص خودتان اتفاقی بیافته که از دست و پا بیافتید آنوقت محتاج همین آدمها میشید که در مقابل براتون جبران نمی کنن؟! چرا از سرنوشت بقیه عبرت نمی گیرید؟! اگر خودتان به فکر روز بدبختی خودتان نباشید، هیچ کسی، نه بچه، نه زن، نه شوهر نه خانواده به دادتان نخواهد رسید. دیدم که می گم! فداکاری افراطی حماقته، تاجی نیست که آدم سر خودش بگذاره، چه مرد و چه زن

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖

دقیقا

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفریط و افراط خیلی بده در هرچیزی میتونه عواقب جبران ناپذیری داشته باشه حالا چه روابط یا غذا، خواب و... 

خلاصه تعادل و میانه روی  مهم ترین چیزه. 

بعد از شکست افسردگی، وسواس، اضطراب اجتماعی و شخصیت مرزی یاد گرفتم خودم دوست داشته باشم و اعتماد به نفس و خودباوری فراموش نکنم زندگی من از کودکیم میدان جنگ و ناامیدی و ترس و غم بود من بارها خواستم بهش پایان بدم ولی الان می بینید که زندم و تسلیم نشدم و دارم برای اهدافم می جنگم الان شاید از خودتون بپرسید چرا این حرفارو بهتون میگم خواستم بدونید روزای سخت بالاخره تموم میشه ولی تو ثابت کن خیلی قوی تر از اون چیزی هستی که فکر می کنن میدونم الان شاید داری گریه میکنی، مریض شدی، اعصاب نداری، تحقیرت کردن، به اجبار مجبور شدی کارایی که نمی خواستی انجام بدی شاید بهت تعرض شده یا... فرقی نداره من بهت این تضمین میدم اگه خودت بخوای و ابعاد وجودت بشناسی و همت کنی میتونی همه چیز تغییر بدی فقط ذهنت باز کن و از قدرتی که داری استفاده کن نترس جسارت به خرج بده.  
خوب يعني چيكار كنيم خودخواه باشيم ؟بعد چجوري خودمون رو فدا كرديم 

متاسفم ولی دور از جون خودت را محتاج تصور کن بعد می فهمی چرا نباید خودت را فدای اطرافیان کنی. 

مثل من الان کرونا گرفتم یکیشون منو دکتر نمی بره

دقیقا اما اگر اونا می گرفتن تو خودتو به خاطرشان به کشتن می دادی که کمک کنی 

بدبخت نیستم.ب اندازش گذشت دارم.خودخواهی هم حس خوشبختی ب ادم نمیده

اوف تو این مملکت اینقدر افراط در از خودگذشتگی هست که هر چقدرم هم به خودت حق بدی تبدیل به یک خودخواه نمیشی 

دقیقا اما اگر اونا می گرفتن تو خودتو به خاطرشان به کشتن می دادی که کمک کنی 

همین کارم کردم وقتی کرونا داشتن

الان التماس داداشم میکنم میگم برام قرص بگیر محل نداد میگه خفه شو

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
متاسفم ولی دور از جون خودت را محتاج تصور کن بعد می فهمی چرا نباید خودت را فدای اطرافیان کنی. 

خوب الان مثلا براي اطرافيانم فداكاري نكنم فردا كه محتاج شدم مگه كسي برام هست؟مگه فداكاري نكنم يعني فردا محتاج نميشم؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
دیگه بچه رو که نمیشه. به امان خدا ول کرد وظیفه ماست ازش نگهداری کنیم چون ناتوانه 

بچه‌ تا چه سنی کامل ناتوانه؟! تا کی شما باید جایگزین عقل اون ازش مراقبت کنی؟! بچه آدم ظرفیت اینو داره یاد بگیره از خودش مراقبت کنه، شما جایگزین اراده اون نباشی پس زمینه فقط حمایتگر باشی.