2777
2789
عنوان

چرا خودتان را فدای خانواده می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 32 پست
دقیقا باید هزار لایه منع تربیتی، غریزی، اجتماعی، وجدان، مذهب و ... را بزنی کنار تا یک کم به خودت حق ...

کاملا درست میگی داداش من کلا خودشو وقف خانوادش کرده بیچاره شده نطمئنم ۴سال دیگه همین زن و بچش محلشم نمیدن حالا کارای افراطی ها مثلا برای پسر بیست سالش صبحانه لقمه کنه بذاره دهنش یا دختر ۱۶سالش ناهارشو ببرن بکنن دهنش یا داداشم از سر کار میاد جارو‌ بکشه ظرف بشوره لباسا رو بریزه ماشین نون بگیره خرید کنه خودش میگه تنها کاری که نمیکنم غذا درست کردنه که از اول زیر بارش نرفتم خب این چه خانواده ایه خانواده یعنی همکاری نه فقط یه نفر حمالی کنه که بقیه در رفاه باشن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
عزیزم این درسته ک اول خودمون در اولویت باشیم بعد دیگران اول به خودمون برسیم بعد دیگران  ولی ی ...

چند درصد این اصالت داره؟! چند درصدش فریب جامعه است. اون که اصالت داره متعادله اما فریب جامعه شمای مادر را فردیت محروم می کنه. تا جایی که نه پس اندازی برای خودت داشته باشی نه سواد و نه شغل، فقط یک شوهر و چند بچه که اگر معرفت داشته باشند چند صباحی نیاز شما را بر طرف می کنند. یک زن بی پول بی سواد و بی شغل جایی برای رفتن نداره و محکومه به ماندن و سوختن و ساختن متاسفانه

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا درست میگی داداش من کلا خودشو وقف خانوادش کرده بیچاره شده نطمئنم ۴سال دیگه همین زن و بچش محلشم ...

متاسفانه زمانی می رسه که ایشان به درجه ای از آگاهی می رسه که از خودش بپرسه پس من چی؟! بعد اگر جواب قانع کننده ای نداشته باشه خشم پدید می آید که یا بروزش می ده یا پنهانش می کنه و میره دنبال خیانت 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖