2777
2789
عنوان

یکی بیاد ب من انگیزه زندگی بده

115 بازدید | 22 پست

۲۲ سالمه متاهل دوسال عروسی کردم ....۳ ماهه متوجه بارداری ناخواسته شدم ....نمیتونم زندگی با ی بچه رو تصور کنم احساس میکنم جوونیم تموم شده ..اغلب اوقات ب خودم‌نمیرسم ..پوستم داغون شد بخاطر بارداری ...هیچ انگیزه ای ندارم ....همش‌میگم‌ کاش قدر روزای دونفره بودنو میدونستم ...صبحا بیدار میشم ی ناهار از رو اجبار درست میکنم و تا شب بیکارم ...دوباره یروز‌دیگه همینطوری  🥺....یکی بیاد بگه زندگی با بچه هم قشنگه...من خیلی احساس بدی دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوب و متین ...خیلی با درک ولی من اصلا نمیتونم خودمو جم کنم

پس خداروشکر کن...بچه بیاد انگیزه بهت میده..به چیزای قشنگ فک کن..لباست باهاش ست کنی باهاش قدم بزنی بازی کنی

آدم فقط میتونه روی خودش حساب کنه بقیه ی جهان در گرو اما و اگره...
خب خونه  ی خودت خیییییلی از نامزدی بهتره نامزدی کلا ی دوره ی باطله تو ایران ....

اره واقعا خسته شدم دو ساله عقدیم واقعااااا خستممممم خسته از آوارگی همه اینا به کنار کلی مشکلاتم داریم