2777
2789
عنوان

یکی بیاد ب من انگیزه زندگی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 22 پست
به این فک کن که بعدا مهمترین فرد زندگی اون میشی یکی هست که از تمام دنیا تو را بیشتر دوست داره

....نه اونم بزرگ میشه و منو ول  میکنه ...اونم دوسداره با دوستاش وقت بگذرونه ....اصن دید مثبتی ب بچه ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

....نه اونم بزرگ میشه و منو ول  میکنه ...اونم دوسداره با دوستاش وقت بگذرونه ....اصن دید مثبتی ب ...

خب دوستاش دوستاشن شما مادرشی 

شما الان دوستات بیشتر از مادرت دوست داری داری؟

بهشتو بدون مادرم نمی خوام شاید تکراری باشه ولی واقعیه 

🥰
خب دوستاش دوستاشن شما مادرشی  شما الان دوستات بیشتر از مادرت دوست داری داری؟ بهشتو بدون مادرم ...

نه خب قطعا مادرم ....

ولی برام‌زود بود ...نمیتونم اینو بپذیرم همیشه کسایی  ناخواسته باردار شدن ته دلم مسخره شون میکردم ..تا ب سر خودم اومد ...

نه خب قطعا مادرم .... ولی برام‌زود بود ...نمیتونم اینو بپذیرم همیشه کسایی  ناخواسته باردار شدن ...

اره میفهمم چی میگی ولی الان شرایط زندگیت اینطور شده به جای اینکه حال خودتو بد کنی جنبه های مثبتش هم نگاه کن 

و اینکه به حرف اینایی که میگن جوونیت دیگه تموم شده دیگه خوشی هات تموم شده و.... این حرف ها توجه نکن اونا خودشون این سبک  انتخاب کردن وگرنه من مادر جوانی میشناسم داره برای دکترا درس میخونه کار هم میکنه به خودش هم میرسه باشگاه و تفریح هم داره تازه از بچه هاشم انگیزش بیشتره انگار ۱۴ سالشه 

🥰
مرسی واقعا ....دارم خفه میشم از بغض 

قربونت 

خدا ان شاالله یه بچه سالمو صالح بهتون عطاء کنه

دور از شما دور از بچت

میدونی چیه من خودم زخم خورده ام به دل نگیر از دل پری حرف زدم به خودت نگیر وای به روزی که بچه  مشکل ومریضی مادرزادی داشته باشه زمینو زمان پوچ میشه وتو اوج جوانی هر کی میبینه میگه وااااااای چرا به این روز افتادی توکه انقد ترگل و ورگل بودی چی به روزت اومده

بزرگ ترین مشکلم میدونی چیه چون دختر بچه س ومشکلشو نمیتونم ونتونستم تو این ۴سال به کسی بگم خودم سوختم وخودم ساختم فقط اطرافیان بیرون قضیه اونم ظاهرمو دیدن فقط میپرسن دردت چیه که اینطوری شدی منم که نمیتونم چیزی بگم انگاری خنجر توقلبم میره😔

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...💔