یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
متاسفانه خیلی ها کارکرد لباس رو زیبایی و پوشانندگی نمیدونن فقط باید کسی ندیده باشه
دقیقا
اصلا دلیلشو نمیفهمم روز اول عید همه با کفشهای نو که برقش چشم ادمو میزنن و لباس نو میان بیرون آدم یاد اول مهر میفته که دانش آموزای ابتدایی ذوق کیف و کفش تازشونو دارن 😑😑
😭😂 آخه تو فامیل های ما نمیشناسی ، همه روزی یه چیز میپوشن من کاری به اونا ندارم ولی ...
من جا بابات بودم نمیخریدم هیچ یکیم میزدم تو گوشت 👊🤦♀️😂😂😂😂میخوای چیکار حالا بری خونه شوهر یه مانتورو سه سال میپوشی جیکتم در نمیاد باباها طفلی گناه دارن🤕
😭😂 آخه تو فامیل های ما نمیشناسی ، همه روزی یه چیز میپوشن من کاری به اونا ندارم ولی ...
وقتی نیست
چه بایدی !!!
اینکه چرا نیست یه بحثدیگست ولی دیگه واقعا نباشه باید چکارش کرد ؟مثلا ادم بره پول برا مانتو قرضکنه ؟ این مال زمانیه که سه تا مانتو نداری لنگ و بدون چاره ای نه وقتی داری فقط چون بقیه دیدن مدل جدید بخواهی که من نهایتش وقتی میبینم نیست نمیخرن از اونورم حساسه موضوع برام مهمونی نمیرم تمام
😂😂😭😭 میدونم حق داره همین دیروز 20 میلیون داده برای یه وسیله خونه
وسیله خونه ، مایحتاج زندگیه، تو اونو با لباس تنت یکی میکنی؟ بزار دو سه ماه دیگه بخر، منم امسال فقط لباس تو خونه ای میخرم ، دوتا هم آستین دار برای جلوی مهمون، یه شلوار و یه شال. اونم به خازر اینکه چند ساله نخریدم