2777
2789
عنوان

گفت پول نمیدم برای عید 💔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 64 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذشت اون زمانا ک مردم اینقدر مصرف گرا بودن الان عصر پول جمع کردن و پس اندازه

پس انداز و جمع کردن بابت چی؟

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
چرا از قبل پول جمع نکردی ؟ عید که مشخصه می هست روالشم معلوم  کم کم قبل عید پول میگرفتی جمع میک ...

😐😐 بخدا در طول سال بابام ماهی یه میلیون ، پونصد تومن می‌ریزه حسابم ولی خرج شد 

مثلا یهو 400 میدم مامانم 

دلم میسوزه برای بابام با کارگری ، کمرش واقعا خم شده ، پشت دستاش ترک خورده ، موهاش سفید ، قلب درد هم داره بخاطر کار 

خخخخخ فکر کردی  آی دختر خوب  همه ماهااا یه روزی سرمون انقدر باد داشت 😑

😂😂🤣 پس همش رویا و خیاله؟

آقا من ازدواجی نیستم ، همینجا خونه بابام میمونم 

انگار تو بهشتم ، مگه مرض دارم برم شوهر کنم😐💔

😐😐 اتفاقا شوهر از همون روز اول دستش میاد که من تو خونه بابام داشتم ، باید برام بخره

نه بابا

من تو خونه ی بابام دو ماه یه بار سر تا پام و نو میکردم

چون دانشگاه هم میرفتم ، کلا خرجم خیلی بالا بود، بیچاره بابام ، من و خواهرم ، همزمان دانشجو بودیم، کلی خرجم کرد، کلاس حسابداری و خیاطی هم جدا ، باشگاه میرفتم ، از اونایی که استخر هم داره، اما الان خونه ی شوهر، زندانی شدم توی خونه، لباس بی رنگ و رو میپوشم، دندونم هم الان یه ماهه شکسته، عفونت کرده ، چرک خشک کن میخورم تا بدتر نشه، ببینم کی دست شوهرم پول میاد که برم درستش کنم یا بکشم😔

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......
😐😐 بخدا در طول سال بابام ماهی یه میلیون ، پونصد تومن می‌ریزه حسابم ولی خرج شد  مثلا یهو 400 ...

اونوقت تویی که اینهارو‌میدونی و‌میفهمی و‌ دلتم میسوزه  دنبال مانتوی جدیدی ! فکر چشم مردمی فکر کمر بابات نیستی ؟

بعدم‌پول هاتو مدیریت کن میدونی چقدر سخته تو این زمونه پول در اوردن 

کم پولی بهتم نمیده در ماه برای یه نفر ادم 

بیا یه ذره کتکت بزنم خنک بشم

نه بابا من تو خونه ی بابام دو ماه یه بار سر تا پام و نو میکردم چون دانشگاه هم میرفتم ، کلا خرجم خی ...

😐😐 زندگی بر خلاف آرزو هام بود....

یعنی واقعا؟

پس من دارم برای خودم خیال الکی میبافم که خونه شوهر هم مثل خونه پدره 

ایشالا عزیزم خوب بشی

😂😂🤣 پس همش رویا و خیاله؟ آقا من ازدواجی نیستم ، همینجا خونه بابام میمونم  انگار تو بهشتم ، ...

ازدواج خوب خوبه 

ازدواج بد د و فاجعه 

کسی نمیدونه قسمتش کدوم میشه 

ولی خونه بابا و شوهر فابل قیاس نیست مثل شب و روز تفاوت دارن همش که عشق و عاشقی نیست کمترین فرقش مسولیته که خونه بابات نداری خونه شوهرت داری 

هر دوره رو قدر خودشو بدون 

اونوقت تویی که اینهارو‌میدونی و‌میفهمی و‌ دلتم میسوزه  دنبال مانتوی جدیدی ! فکر چشم مردمی ...

😂😑 خداوکیلی بیا بزن تا یکم آدم بشم 

این چه وضعی هست من برای خودم درست کردم ، خیلی پرو هستم واقعا😐🥰 

نمیخرم اگه هم پول بهم داد نگهش میدارم نمیخرم

😂😂🤣 پس همش رویا و خیاله؟ آقا من ازدواجی نیستم ، همینجا خونه بابام میمونم  انگار تو بهشتم ، ...

دقیقا رویاو خیاله اون باباهاهستن قهر میکنیم هرکاری میکنن برامون 

اره همونجا بمون انقدرم تو فشار ننداز بنده خدارو خدا برات حفظش کنه 

😂😑 خداوکیلی بیا بزن تا یکم آدم بشم  این چه وضعی هست من برای خودم درست کردم ، خیلی پرو هستم و ...

اشتباهتو فهمیدی کافیه از خونت گذشتم 🤪

بهش فشار نیار داد که دستش درد نکنه 

ندادم ولش کن مهم نباشه بابات واجب تره 

😐😐 زندگی بر خلاف آرزو هام بود.... یعنی واقعا؟ پس من دارم برای خودم خیال الکی میبافم که خونه شوهر ...

فدات بشم

البته همه مثل هم نیستن

توی دوران آشنایی بسنجش

من شناختمش، اما چون من و همون خواهرم همزمان عقد کردیم ، و اون تو دوران عقد طلاق گرفت، منم شوهرمو شناختم که خسیسه، اما همه گفتن تو برو زندگی کن، درست میشه، زندگی بالاو پایین داره

آره خوبی و خوشی داره، اما کسی که خسیسه ، خسیسه

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......