یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😐😐 اتفاقا شوهر از همون روز اول دستش میاد که من تو خونه بابام داشتم ، باید برام بخره
نه بابا
من تو خونه ی بابام دو ماه یه بار سر تا پام و نو میکردم
چون دانشگاه هم میرفتم ، کلا خرجم خیلی بالا بود، بیچاره بابام ، من و خواهرم ، همزمان دانشجو بودیم، کلی خرجم کرد، کلاس حسابداری و خیاطی هم جدا ، باشگاه میرفتم ، از اونایی که استخر هم داره، اما الان خونه ی شوهر، زندانی شدم توی خونه، لباس بی رنگ و رو میپوشم، دندونم هم الان یه ماهه شکسته، عفونت کرده ، چرک خشک کن میخورم تا بدتر نشه، ببینم کی دست شوهرم پول میاد که برم درستش کنم یا بکشم😔
😐😐 زندگی بر خلاف آرزو هام بود.... یعنی واقعا؟ پس من دارم برای خودم خیال الکی میبافم که خونه شوهر ...
فدات بشم
البته همه مثل هم نیستن
توی دوران آشنایی بسنجش
من شناختمش، اما چون من و همون خواهرم همزمان عقد کردیم ، و اون تو دوران عقد طلاق گرفت، منم شوهرمو شناختم که خسیسه، اما همه گفتن تو برو زندگی کن، درست میشه، زندگی بالاو پایین داره