2777
2789

شاید حداقل دعای یکیتون درحقم گرف.تو این شب عزیز برام دعا کنید حس شیرین مادرشدنو بچشم واقعا خسته شدم.تو این عید مبعث اگه خدا بهم پسر بده باافتخار اسمشو محمد میزارم❤برام دعا کنید 

نمیدونم چی بگم🤦‍♀️فقط ازخدا میخوام تاوقتی ک ذوقشو دارم به ارزوم برسم😍

چشم

دعا کنید بمیرم من😭😔

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای جانم انشالله ک بشه دورکعت بلندشوو الان نماز بخون هدیه کن ب حضرت محمد تبریک بگوو انشالله سال بعد این موقع بغلته

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
عزیزم  ان شالله به حق این شب عزیز دامنت به زودی سبز بشه

الهی امین ممنون عزیز دل

ایشالله حاجت روا بشی 🤲

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
خدانکنه انشالله توهم هرچی از خدا میخوای بده بهت

سلامتیمو میخوام ولی نمیده

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
ای جانم انشالله ک بشه دورکعت بلندشوو الان نماز بخون هدیه کن ب حضرت محمد تبریک بگوو انشالله سال بعد ا ...

چشم انشالله خداازدهنت بشنوه گلم

ان شاالله سال دیگه محمدت به دنیا اومده باشه 🥰🌹

الهی امین ممنون از دعای قشنگت عزیزدلم

چشم انشالله خداازدهنت بشنوه گلم

انشالله بی بلا گلم 💗  بچها کجایی کجا سکونت داری

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖