2777
2789
عنوان

چرا مشاوره جوابمو نداد

79 بازدید | 17 پست

رتبه ام شده ۲۵ هزار منطقه ۳ امسال دوازدهم بودم

و پرستاری و مامایی ازاد میارم

تا نمرات و ترازم رو فرستادم سین کرد

دیگه هیچی نگفت از دیشب

واا نمیفهمم اصلا 

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

چی باید بگه؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی باید بگه؟

خب سین کرده هیچی نباید بگه؟ نباید شرایط مشاوره رو بگه؟ من گفتم برای مشاوره پیام دادم گفت کارنامه و اینارو بفرست

دید هیچی نگفت دیگه

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

خب چی بگه

خب سین کرده هیچی نباید بگه؟ نباید شرایط مشاوره رو بگه؟ من گفتم برای مشاوره پیام دادم گفت کارنامه و اینارو بفرست

دید هیچی نگفت دیگه

خب سین کرده هیچی نباید بگه؟ نباید شرایط مشاوره رو بگه؟ من گفتم برای مشاوره پیام دادم گفت کارنامه و ا ...

میخواست چیزی میگفت

مشخصه که نمیخواد دیگه شمام که پولی ندادی که بخوای نگران باشی برو سراغ یکی دیگه

رتبت هم خیلی ریسکیه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
خب سین کرده هیچی نباید بگه؟ نباید شرایط مشاوره رو بگه؟ من گفتم برای مشاوره پیام دادم گفت کارنامه و ا ...

شاید سرش شلوغ بوده نتونسته جواب بده

دوباره پیام بده

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

پیام بده. بگو شرایطی که بتونم ازتون مشاوره بگیرم چیه؟
دیگه اینکه خاله و اینا نیست منتظر باشی اول خودش بگه. 

میخواست چیزی میگفتمشخصه که نمیخواد دیگه شمام که پولی ندادی که بخوای نگران باشی برو سراغ یکی دیگهرتبت ...

من برای پشت کنکور موندن پیام دادم

با این رتبه خودم کلی کارنامه قبولی پرستاری و مامایی ازاد دیدم

برای انتخاب رشته پیام ندادم

اصلا رتبه ام ۱۰۰ هزار باشه برای مشاور چه فرقی داره اونی که رتبه اش بد میشه اتفاقا نیاز به مشاور داره

پیام بده بگو میشه جوابمو بدید

نمیخوام التماسشو کنم

دوستم میره پیشش ماهی ۲ تومن میده

من برای پشت کنکور موندن پیام دادمبا این رتبه خودم کلی کارنامه قبولی پرستاری و مامایی ازاد دیدمبرای ا ...

خب دلش نخواسته دیگه نمیتونی مجبورش کنی که برو سراغ یکی دیگه 

پول که ندادی نگران باشی ولش کن

شاید سرش شلوغ بوده نتونسته جواب بدهدوباره پیام بده

نمیخوام هی پیام بدم و پیله کنم حس میکنم یه جوریه انگار دارم التماس میکنم

خب دلش نخواسته دیگه نمیتونی مجبورش کنی که برو سراغ یکی دیگه پول که ندادی نگران باشی ولش کن

اخه چرا دلش نخواسته؟ میخوام برم پیشش مشاوره و پول زیاد بدم بهش هر ماه باز دلش نخواسته؟ بخدا مردم خل شدن

بعد من هنوز قطعی اینو نمیخواستم فقط میخواستم شرایط مشاوره رو بپرسم