2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منممممممممممم 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

منم پاییزا افسردگیم شدید تر میشه..عصبی میشم و...😂

یه طرف گرمای تابستون اذیتم میکنه یه طرف دلگیر بودن پاییز...

پاییز فصل سنگینیه کسی که روحیش سالم و قوی باشه سنگینیشو احساس نمیکنه ولی کسی که افسرده باشه پاییز افسردگیش شدید تر میشه...

از یه طرف شروع مدارس و...

هعی 

کاربر آقا هستم

نه اصلا تلقین نکنید خیلی خوبه پاییز اسم روش مونده که دلگیره ولی در اصل تابستون بدتره روزای طولانی و گرم و تنهایی 

ولی پاییز خنکه لباسای قشنگ بارون برو تنها قدم بزن خیلی خوبه خیلی😍

نگووو من حالم تو پاییز زمستون خوبه بهارم یکم خوبم تا اردیبهشت بعد دوباره میرم تو فاز افسردگی و بی حوصلگی تا پاییز بعدی 

الان کم کم بو پاییز میاد داره حالم برمیگرده رو به بهبودی 

کاشکی پر بارونم باشه 😍

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

نه اصلا تلقین نکنید خیلی خوبه پاییز اسم روش مونده که دلگیره ولی در اصل تابستون بدتره روزای طولانی و ...

گفتم که کسی که روحیش سالم و قوی باشه از پاییز لذت میبره ولی کسی که افسرده باشه اصلا...

کاربر آقا هستم

یه طرف گرمای تابستون اذیتم میکنه یه طرف دلگیر بودن پاییز...پاییز فصل سنگینیه کسی که روحیش سالم و قوی ...

پس نتیجه میگیریم ک زمستون🥶❄️☃️⛄

لررررررررری شااااااااد پلی کن🤪🤪🤪                                 https://uupload.ir/view/mohsen_nasry-kahah_shekal_0fvf.mp3