2777
2789
عنوان

اینجا خدا شناس هست که به دادم برسه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 266 پست
متوسل شو به ائمه  حضرت عباس ،فاطمه زهرا برو ی امامزاده و اونجا دعا کن  اگر از ته دلت ...

باشه حتما اینکارو میکنم...ولی باورت میشه دیگه نایی واسم نمونده؟ حداقل کاش میدونستم گناهی کردم که دارم تاوان اونو میدم ولی چی...

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ب نظر من اصلا ب هیچکس تاپیک اولتو نگو.ب نظرم مطمئن ترین شخص هم ی زمانی رازتو لو میده...فقط بچسب ب درست فک کن تو این دنیا تنهایی.ببین منم شهر غریبم و پشت کنکوری.تو باید ب دست خودت آیندتو بسازی.من سنم از تو بیشتره خیلی چیزا تجربه کردم و ب این سن از خیلی کارا پشیمونم و فهمیدم ک خودم باید خودمو نجات بدم فقط.با خدا خدا کردن بخدا کاری پیش نمیره

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
نه چیزی بلد نیستم...دیگه دوست داشتنی واسم نمونده مدتیه بدنمو زخمی میکنم بدون اینکه احساس درد کنم.ولی ...

تو  به دوست احتیاج داری .  کسی که بتونی بهش تکیه کنی

بعضی وقتها ادمها روحیه شون خرد میشه و خیلیل اسیب پذیر میشن باید کسی باشه که حمایتشون کنه تا دوباره روحشون تقویت بشه 

منم روزی انقد شکستم که فقط در این فکر بودم که با هیچی تسلی پیدا نمیکنم جز اینکه خودمو آتیش بزنم فکر ...

منم داشتم به این فکر میکردم که سوختنم چقدر واسم آرامش بخشهتو چیکار کردی که بهتر شدی؟ چرا بقیه منو به اشتباه میشناسن بخدا من بدی کسی رو نمیخوام..جز خوبی و لطف چیزی واسه کسی نخواستم

عزیزم خدا انقدر مهربونه حتی فکرشو هم نمیتونی بکنی اول باید خودتو دوست داشته باشی به خودت عشق بده مدتیشن کن آهنگ شاد گوش بده برای خودت خرید کن سعی کن روحیتو بدست بیاری تا فرکانست بیاد بالا وقتی به خودت و دیگران عشق بدی برای هرچی که داری از خدا تشکر کنی این انرژیش برمی گرده به وجود خودت زندگیت به کل تغییر میکنه

فک کردی با خودکشی مشکلی حل میشع؟؟اون دنیا میدونی چی انتظارته؟؟؟ی چند وقت سختی بکش تا آرامش و خوشبختی بیاد سراغت.بخدا میاد.مطمئن باش فقط ادامه بده.شبا هم قفل کن درو راحت بخواب.اصلا برو پیش مادرت بخواب.من بخدا تا ۱۶سالگی پیش مامانم میخوابیدم

ببین ب نظر من اصلا ب هیچکس تاپیک اولتو نگو.ب نظرم مطمئن ترین شخص هم ی زمانی رازتو لو میده...فقط بچسب ...

دارم تلاش میکنم ولی این کسی که واسم عزیز بود پسم زد میدونست حالم بده و میتونه کمکم کنه اما گفت نه کارش کمک کردنه گفتم کلیه مو میفروشم پول بیشتری بهت میدم گفت نه و رفت 

باشه حتما اینکارو میکنم...ولی باورت میشه دیگه نایی واسم نمونده؟ حداقل کاش میدونستم گناهی کردم که دار ...

منم یک بار در اوج ناامیدی وقتی فکر میکردم خدا فراموشم کرده کلی گریه کردم و متوسل شدم به ائمه حالم اون روزا وحشتناک بود در حد فاجعه شب ک میخوابیدم میگفتم کاش ضبحی نباشه اما خدا بهم کمک کرد 

تو اوج ناامیدی خدا معجزه میکنه خودش گفته پناه دل شکسته هاس پس برو سمتش و اصلا از هیچی بد ب دلت راه نده

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
فک کردی با خودکشی مشکلی حل میشع؟؟اون دنیا میدونی چی انتظارته؟؟؟ی چند وقت سختی بکش تا آرامش و خوشبختی ...

پس خدا بیچارگی رو کی از من دور میکنه بعید میدونم...یکیش همین امشب بود حتما خدا نخواست که اون رفت

دارم تلاش میکنم ولی این کسی که واسم عزیز بود پسم زد میدونست حالم بده و میتونه کمکم کنه اما گفت نه کا ...

ارزش داره براش خودتو ناراحت کنی 

بخدا که نه 

حیف تو نیس تو این سن و سال 

رفت سراغ لیاقتش برو دنبال اهدافت ب موقعش خدا بهترشو برات میفرسته

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
منم یک بار در اوج ناامیدی وقتی فکر میکردم خدا فراموشم کرده کلی گریه کردم و متوسل شدم به ائمه حالم او ...

چطوری؟ چیکار کنم؟

دارم تلاش میکنم ولی این کسی که واسم عزیز بود پسم زد میدونست حالم بده و میتونه کمکم کنه اما گفت نه کا ...

براچی پول بدی بهش؟مگ چکار میکنه؟

پس فردا نوبت دارم ..الان الان هم دلم به اون خوشه دلم خوشه که پس فردا بهتر میشم وگرنه خودمو با آرزوم ...

اگه خودکشی کنی خیلی وضعیت اون دنیات بد میشه از این دنیا راحت میشی اما اونجا عذابش خیلی سنگینه حداقل کاری کن که تو اون دنیا راحت باشی خدا میگه شما که وضعیتتون بد بوده چرا مهاجرت نکردید حداقل کنکور رو قبول شو و از این شهر لعنتی برو 

ارزش داره براش خودتو ناراحت کنی  بخدا که نه  حیف تو نیس تو این سن و سال  رفت سراغ ...

نه من فکر کردم یه آدم خیلی محترمه شغلش کمک کردنه خیلی تو ذهنم بزرگش کردم امشب گفت اصلا..گفت نه.. میدونه زندگیم به یه تار مو بنده میدونه چقدر بهش احتیاج دارم چقدر التماسش کردم گفت نه خداحافظ