2777
2789
عنوان

اگر نیاز فوری به 2میلیون تومان داشته باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 3457 بازدید | 173 پست
میشه بگین این کارها رو چه ماهی یا سالی انجام دادین؟!شاید طرحشون تغییر پیدا کرده🤔🤔🤔🤔چرا تو تاپیکه ...

پونزدهم مهر امسال

تاپیک هایی که گفته بودن نمیشه برداشت کرد رو نگاه کردم دیدم واسه سال های قبل بوده اما صفحات آخرش کامنتای جدید گذاشته بودن میشه ،واسه منم شد...

کارت من رسیده اما هنوز رمز براش نذاشتم

وقتی رو‌کادر سبز میزنی پایینش نوشته ثبت درخواست ، صدور کارت ،ارسال کارت...بنظرم باید کارتت صادر شده باشه تا بتونی وام رو بگیری ، حالا ارسال فیزیکی شده باشه هم مهم نیست ، البته این نظر منه ، چون خودم کارتم رو‌ برام اوردن اما هنوز رمزش رو فعال نکردم بخاطر اینکه سیمکارتی که باهاش برنامه رو نصب کردم گم کردم🥴باید برم سیمکارتمو‌ بگیرمش کددبیاد برام...ولی با برنامه راحت میتونم کارکنم انتقال بدم و شارژ بگیرم وکارای دیگه انجام بدم.....

نه عزیزم قبلش تو‌کارتم پولی نداشتم والبته اینوبگم‌که حدود۳۰ تومن‌موفع وام از من کارمزد گرفت....

پرداخت چند مرحله ای ندیدم برای من فقط یک مرحله ای اومد اونم‌یکماهه که سرموقع گفته بود پرداخت کنم که اگه نکنم بعنوان بدهکار بانکی شناخته میشم

این چه حرفیه راحت باشید هرسوالی داری بپرس💞

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
حتما باید کارت غیزیکی هم بدستمون رسیده باشه تا امکان فعال شدن وام یک تومنی رو داشته باشیم؟!

بنظرم کارتت باید صادر شده باشه میشه بنظرم

چون کارت من رسیده بخاطر اینکه سیمکارتی که باهاش برنامه رو فعال کردم گم کردم، هنوز رمزش فعال نکردم

با برنامه فقط کار میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پونزدهم مهر امسالتاپیک هایی که گفته بودن نمیشه برداشت کرد رو نگاه کردم دیدم واسه سال های قبل بوده ام ...

سلام دوست عزیز و مهربانم 

خواستم ازتون تشکر کنم 

من برنامه رو نصب کردم، و تسهیلات یک تومنی رو دریافت کردم🤭☺️ 

درسته مبلغش خیلی کمه، ولی کارم راه افتاد 

دقیقا همون لحظه ای که نوتیفیکشن واریز یک تومن،برام اومد 

اسم شما برام تداعی شد.

هر چقدر من منکر این داستان تخصیص وام شدم، شما مصرانه میگفتین نه بابا .میشه میشههههه😬

ممنونم ازتون. الهی که خدا دلتون رو شاد کنه✨🤍

سلام دوست عزیز و مهربانم خواستم ازتون تشکر کنم من برنامه رو نصب کردم، و تسهیلات یک تومنی رو دریافت ک ...

سلام عزیزم

خواهش میکنم سلامت باشی عزیزم همچنین شما💞

چه خوب😍

واقعا حق میدم بهت 

این برنامه هم حواسم نبود کد دعوت داشت اگر میدادم فکرکنم ۷۵ هزار تومن به هردمون میداد اما حواسم نبود...

من وقتی که تسویه کردم ، میتونم باز وام یه تومنی رو همون موقع ودرجا خواستم بگیرم ، ولی وام دوتومنی تیترش برام پر رنگ شده میزنه ۱۴ روز باید از زمان تسویه وام یه تومنی گذشته باشه

بنظرم وام هاش خوبن اگه همینجوری پلکانی بده تا چهل تومن بده خیلی خوبه

سلام عزیزمخواهش میکنم سلامت باشی عزیزم همچنین شما💞چه خوب😍واقعا حق میدم بهت این برنامه هم حواسم نبو ...

قربان شما🌺

بله،منم دیدم کد دعوت 75هزاری نومنی رو!!

ان شاءالله جیب تون همیشه پر پول باشه 🥰

من که گرفتموالا نصب کنی چیزی به من نمیرسه قصد تبلیغ ندارم 🫣منم فکرمیکردم‌سرکاریه نبودگفتم شاید بدرد ...

سلام مجدد. امیدوارم که خوب باشین.

عزیز جان این سایت «داریک» شما اونجا هم ثبت نام کردین؟!

سلام مجدد. امیدوارم که خوب باشین.عزیز جان این سایت «داریک» شما اونجا هم ثبت نام کردین؟!

سلام ممنونم عزیزم همچنین

اره اون برنامه رو دارم 

والا من نمیفهمم دلیل این مدل حرف زدنتون چیه انگار این همه ادم مرض دارن دروغ بگنخب نصب نکن عزیزم من خ ...

عذر میخوام میتونم بپرسم چند ماه طول کشید تا به ۱۵ میلیون برسید ؟ خیلی روند طولانی داره؟