2777
2789
عنوان

اینجا خدا شناس هست که به دادم برسه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 266 پست
عزیزم این ذکر و بگو واقعا گشایش میشه برات و دلت آروم میگیره  نجات منکه یا سیدالکریم نجنی و خلص ...

خیلی خیلی ممنونم  من واقعا مثل کسی هستم که تو اقیانوس حاضره واسه نجات به پر کاهی هم چنگ بزنه ...فقط امیدوارم خدا کمکم کنه 

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
مادرم فهمید ولی عین خیالش نیست این حرصم میده متوجه شدی کیه؟ از آخرین بار حدود دو سال گذشته ولی من فق ...

اره متوجه شدم کیه.نخواستم بگم.

واضح فهمید مادرتون؟

من میگم وقتی داری اذیت میشی مرگ یه بار شیون یه باربه یکی غیر مادرت بگو عزیزم.بزار شخصا با طرف حرف بزنه وتهدیدش کنه به پدر و برادربزرگت میگه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و این بیخیالی بدترین چیزه آدم انقد حس بی ارزشی بهش دست میده که حد نداره  اما بقول دوستم فقط تن ...

توروخدا میبینی چقدر ادم بیچاره ای هستم

اره متوجه شدم کیه.نخواستم بگم. واضح فهمید مادرتون؟ من میگم وقتی داری اذیت میشی مرگ یه بار شیون یه ...

خیلی وقته با در بسته میخوابم من دیگه به اندازه کافی نابود شدم توسط همه

گفتم عزیزم گفتم

بنظرم به هر کی بگی بازم ‌ کاری به کار کسی نخواهند داشت پس بدتر خودتو عذاب نده 

شما روحتون صدمه دیده 

هر چقدر دور باشی از خانوادت اونقدر زود فراموش میکنی 

جایی نداری که بری؟

بنظرم به هر کی بگی بازم ‌ کاری به کار کسی نخواهند داشت پس بدتر خودتو عذاب نده  شما روحتون صدمه ...

اگه کنکور بدم میرم شهر دیگه ولی برخورد کسایی که دوسشون دارم بیشتر عذابم میده سیرم کردن از همه چی...مگه من چیکار کردم؟ گناهم تو زندگی چیه که دارم بخاطرش تاوان میدم منکه سعی کردم بنده خوبی باشم پس الان چرا اینجوری شدم

اول اینکه  خیلی خودت رو دوست داشته باش  و با خودت مهربون باش ..دوم اینکه باید روحیه ت رو قوی کنی اونم فق با مدیتیشن ممکنه ..و اینکه گذشته ها رو بریز دور...وقتی حمام میری بدت رو با نمک دریا یا اگه ندار همون نمک معمولی بشور ..اگه تمایل داشتی یهت یه مراقبه یاد بدم البته اگه خودت بلد نیستی

توروخدا میبینی چقدر ادم بیچاره ای هستم

اما یه حرفی رو از یه خواهر از یه جای دنیا یادت باشه که خودکشی بی معنیع 

یک درصد احتمال بده روزی خوشیایی داشته باشی که این ناخوشیا گم بشه پس چرا خودتو از اونا محروم کنی؟

تا شب شب نشده از روزت گله نکن

خیلی وقته با در بسته میخوابم من دیگه به اندازه کافی نابود شدم توسط همه

خوب تغییر بده وضعیت رو.اخرش که چی؟

تو گناهی نداری.بهت ظلم شده.اذیت شدی.صدمه دیدی.

یه کار تازه برا بهتر شدن حالت انجام بده.

چه قدر کنکور بده من هم دارم برای کنکور میخونم با خیلی ها ارتباط ندارم با خیلی ها قطع ارتباط کردم چون ...

منه بیچاره ی بدبخت کاری نمیکنم کاری ندارم خوبه تو میدونی داری از کجا ضربه میخوری من برم دنبال چی بگردم خدا

خیلی خیلی ممنونم  من واقعا مثل کسی هستم که تو اقیانوس حاضره واسه نجات به پر کاهی هم چنگ بزنه .. ...

خواهش میکنم عزیزم 

منم امشب و فردا خیلی برات دعا میکنم و انرژی میفرستم 

عزیز دلم خداروشکر بخاطر سختیایی که منم کشیدم و اینکه سادات هستم دعاهام برا دیگران خیلی زود میگیره قول میدم حاجت تو بگیری عزیزم 🙏🌹

هی عزیزم  مادر منم خیلی بی خیاله    کاملا میفهمم چی میگی       من به ...

دلم سوخته ی سوختست خیلی سوختم دیگه دستامو زخمی میکنم به خودم آسیب میزنم حتی دردی حس نمیکنم اون موقع