یکی از سوتیای مامانم یبار اینترنتی یه کفش خریدیم بعد ک اومر رنگ لژ هاشون باهم تفاوت داشت مامانم زنگ زد به همون سایته میخاست شیک صحبت کنه اولش ک گفت الو سلام خلسته(خسته) نباشید من پاره شدم از خنده بعد اومد بگه کفش ها لژهاشون باهم تفاوت داره گف ژل کفشا رنگشون فرق داره دیگه خلاصه من مردم دوباره ب لطف خدای منان ب زندگی بازگشتم😂😂😂😂😂
نخووووووووووون 😬😂 بهخرهمیگنازیکتا سه بشمار؛خرهمیگه:١...٢..٣...!سلامتیاوناییکهشماردن..😂🥀🖤 عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂 درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
من چند روز پیش با شوهرم رفتیم بازار بعد شوهرم به صاحب مغازه میخواست بگه خسته شدید دستتون درد نکنه گفت خسته شدیم دستم درد نکنه خداحافظ مرده کلا هنگ کرده بود فقط شوهرمو نگاه میکرد شوهرمم گفت ببخشید خدافظ🤣🤣🤣 هی رفتیم و شوهرم گفت آبروم رفت چی گفتم
او وقتی هاتیه باوشم بو اولین بار تازه زانیم زندگی چیه و او روژانی په ش تو همو لخووه زندگیم کردو زور زور دلخوشم به بونت کسه کم .💜روژان💜
من چند روز پیش با شوهرم رفتیم بازار بعد شوهرم به صاحب مغازه میخواست بگه خسته شدید دستتون درد نکنه گف ...
ای وااااییییی الهیییی بنده خدا شوهرت واقعا ملومه ک خسته شده بوده😂😂😂😂
نخووووووووووون 😬😂 بهخرهمیگنازیکتا سه بشمار؛خرهمیگه:١...٢..٣...!سلامتیاوناییکهشماردن..😂🥀🖤 عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂 درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی گشتیم بچه هم همش بغل خودش بود اره خستگی شو اونجا بیان کرد🤣
😂😂😂😨
یه بار هر چی تونستم به پسر خالم گفتم به جای داداشم واسه خودش فرستادم🤦🏼♀️😂
خدا نصیب نکنه چیا گفتی 😂😂
گفتم پسره اشغال مازیار اصلا با این نگردی ها خیلی خره حالا بیا خونه درموردش حرف بزنیم وای وای با اون قیافش و حالا فقط اینو میگم که با سپهر نگرد وسلام قبلا هم برای یکی دیگه به اسم احسان فرستادم تجربه و سابقه کافی داشتم 😂😂
گفتم پسره اشغال مازیار اصلا با این نگردی ها خیلی خره حالا بیا خونه درموردش حرف بزنیم وای ...
عاشقتم ک😂😂😂😂
من بیشتر 😂😂یه بارم تو شرکت بودم نامزدم بهم گفت این حجابت واسه چیه منم گفتم واسه اینکه رئیس هیزمون نگاه نکنه اون پهن زمین شد کثافت به منم نمیگه پشت سرته 😂😂
من بیشتر 😂😂یه بارم تو شرکت بودم نامزدم بهم گفت این حجابت واسه چیه منم گفتم واسه اینکه رئیس ه ...
وای خدای مننننن تو چرا اب نمیشی با این همه کمالات 😂😂😂😐
اجی ببخش بخدا سوال آخرم ج میدی . از شوهرم چی حس میکنی؟؟ حسش. وفاداریش به من چی حس میکنی
اونجا داشتم جوابتو میدادم اما تاپیک قفل شد
عزیزم ببین تو هرجوری خودت باشی مطمئن باش شوهرتم همنطوریه
اگه بهش دروغ بگی بهت دروغ میگه
بهش وفادار باشی بهت وفاداره
و........
پس مراقب خودت باش