2777
2789
عنوان

کار بدی کردم ؟؟؟

374 بازدید | 40 پست

پسر خواهرم از صبح اذیت میکرد امروزم ما خونه تکونی داشتیم  از اول صبح من خواب بودم افتاد رو شکمم کلیه و معدم حس کردم منفجر شد چایی ریخت رو فرش انگشت کرد تو پالته من هیچی بهش نگفتیم برداشت از قصد آب کف هایی که باهاش دیوار پاک کرده بودن سیاه شده بود و ریخت رو فرش من داد زدم سرش مامانم بدبخت خودزنی داشت میکرد زنگ زدم آبجیم داد زدم گفتم بیا اینجا بچتو جمع کن خودتو راحت کردی حالا عذاب وجدان گرفتم که زنگ زدم بهش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حق داشتی خونه تکونی میکنین خواهرت باید عقلش میرسید که بچه رو اونجا نذاره 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

منم یبار پسر خواهرم اسیرمون کرده بود زنگ زدم خواهرم اومد بردش ناراحتم نشد.حق داری یاباید تنبیه کردک کار درستی نیست پس میمونه همون زنگ

من حسابم زهمه مردم این شهر جداست 🌷من امیدم ب خداست.بعد خدا باز امیدم ب خداست🌷

انقدر بدم میاد از خونه تکونی همش باعث اذیت و ناراحتی و خستگیه

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
سرکار  

شما بچه رو نگه میدارین کلا؟؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته