همش به خودم میگم فعلا دوماه به ۵ ۶ ماه برسه میخوای چکار کنی
طبیعی هستش هرکس یجوریه تو حاملگی زیاد سخت نگیر و تا 3 ماهگی تحرک خیلی زیاد خوب نیس عزیزم و غیر ازاونم بیشتر حالت کسلی و تهوع و...بعد ۳ ماهگی بهتر میشه وتا ۷ ماهگی سرحالی وباز دوباره چون سنگین تر بشی شاید تنبلی کنی
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
همش به خودم میگم فعلا دوماه به ۵ ۶ ماه برسه میخوای چکار کنی
عزیزممممم الان خیلیییی طبیعیه حالت، چون روزهای حیاتیه رشد ارگان های مهم جنینت داره سپری میشه، آزمایش های روتین سه ماه اول رو بده تا مشخص شه کم خون نیستی ،بعدشم گلم دوماسکه کن روزی یکساعت برو پارکی که خلوته قدم بزن البته تنها نه، موزیک شاد بزار
این روزاهم میگذرن 😍😍😍😍🌹
کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد) من 🧚♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
بهتره استراحت کنی سه ماه اول احتیاط نیاز به زرنگی نداری زرنگیاتو بذار بعد زایمان 😁😁اون موقع اون فسقلی مجبورت می کنه زرنگ بشی
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
طبیعی هستش هرکس یجوریه تو حاملگی زیاد سخت نگیر و تا 3 ماهگی تحرک خیلی زیاد خوب نیس عزیزم و غیر ...
دقیقا بعد هفته ی ۱۴ انگار شرایط بارداری عادی و شیرین تر میشه
کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد) من 🧚♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹