2777
2789
ممنونم گلم فعلا که ۸ هفتس نمیدونم شنبه میرم دکتر ولی میترسم خدای نکرده کرونا بگیرم توبارداری

نگران نباش، دوتا ماسک بزن حتماااااا 

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوراکی مقوی مثل چی

میوه 

مغزیجات 

گوشت 

ماهی 

شیر و لبنیات 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
همش به خودم میگم فعلا دوماه  به ۵ ۶ ماه برسه میخوای چکار کنی

ببین  دست خودت نیس که

افتادنت  یجا  بخاطر  افزایش  هورموناس 

احساس  خستگی 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
ممنونم ولی مجبورم که پاشم دوتا دیگ بچه دارم شام نهار صبحانه  تفریح  حمام  دستشویی میخ ...

منم مثل شمام من بی حالم دوتا بچه ی دیگه هم دارم مجبورم به اوناهم برسم اینجا کسی رو هم ندارم کمک حالم باشه حالت تهوع و سوزش معده هم دارم.

داغونم😭😭

🌼الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🌼
اره دخترن  ۵ و۳

به سلامتی 

احتمالا این یکی پسره که تهوع نداری 

منم بارداری سومم هست 

یک دختر و یک پسر دارم 

واسه دخترم تهوع داشتم ، واسه پسرم نه 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
یعنی ۳ ماه بگذره خوب میشم؟من دوتا دیگه بارداری داشتم همش حالت تهوع  ولی رواین اصلا خبری نیست ول ...

نه عزیزم هر بارداری با اون یکی فرق داره 

دو تا اذیت شدی شاید این اذیت نشی 

تکون بخور ولی مواظب باش دیگه میدونی و تجربه داری نباید سنگینی بلند کنی و خونه تکونی و .....

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
منم مثل شمام من بی حالم دوتا بچه ی دیگه هم دارم مجبورم به اوناهم برسم اینجا کسی رو هم ندارم کمک حالم ...

چقد شبیه همیم بچه هات چند سالن

چند هفته ای

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
اره دخترن  ۵ و۳

عزیزممم چقد کوچولو ان 😍😍😍🌹🌹🌹 مخمل من ۹ سالشه 😁 خداییش سخته عزیزم اما یک خوبی هایی دارههههههه اینکه باهم بزرگ میشن

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
عزیزممممممم 😁😁😁😁🌹🌹🌹🌹🌹 منم شکم سوممه  یک حقیقتی که هست ،شکم اول از کوه بالا میرفتم، شک ...

چندسالته

بچه هات بزرگن

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد