2777
2789
عنوان

یارانم حذف کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق گرفتی؟؟ اخ الان تایپکتو دیدم راجب همسرت و دوستش گفته بودی چراطلاق گرفتی؟؟ البته من تاریخ تایپکت ...

اره.

چند ماه هست 

این موضوع خیلی وقت پیش گفته بود.

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
ببین برای ما این ماه یه نفرمون ک کردن دهک پنجیم بی دلیل فک کنم مشکل سیستمی داره

منو کردن دهک ۹

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
اره.چند ماه هست این موضوع خیلی وقت پیش گفته بود.

بمیرم چراطلاق گرفتی

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
طلاق گرفتی؟؟ اخ الان تایپکتو دیدم راجب همسرت و دوستش گفته بودی چراطلاق گرفتی؟؟ البته من تاریخ تایپکت ...

کلا نی نی سایت جای عجیبی شده

تاپیکش مربوط به اواخر مهر ماه هست الانم اول آبان یعنی تو 15 الی 16 روز ایشون طلاق گرفته یه سه دونگ خونه هم بابت مهریه گرفته دولت هم سیستمش تو این مدت اپدیت شده یارانه ایشون قطع شده اصلا موشک با این سرعت حرکت نمیکنه 

Stay hungry stay foolish

کلا نی نی سایت جای عجیبی شدهتاپیکش مربوط به اواخر مهر ماه هست الانم اول آبان یعنی تو 15 الی 16 روز ا ...

عزیز موضوعی که تاپیک زدم اون روز خیلی وقت پیش بینمون اتفاق افتاد و منم 

یگفتم 

ای بابا 

درمورد یارانه گفتم 

بعد باید جواب بدم طلاق گرفتم یا نه

کلا نی نی سایت جای عجیبی شدهتاپیکش مربوط به اواخر مهر ماه هست الانم اول آبان یعنی تو 15 الی 16 روز ا ...

اره منم تعجب کردم 😑من یک بار سر لجبازی باهمسرم خاستم طلاق بگیرم ۶ ماه اومدم رفتممم هیچ تکلیفم روشن نشد 

حتی مهریمم معلوم نشد😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
احتمالا ت ۶ ماه گذشته خیلی پول ب حسابت اومده برو چک کن اعتراض کنی درست میشه

نه هیچی هیچی

اره منم تعجب کردم 😑من یک بار سر لجبازی باهمسرم خاستم طلاق بگیرم ۶ ماه اومدم رفتممم هیچ تکلیفم روشن ...

کلا با تاپیک فیک ارضا میشن اینا سرتاسرش فیکه بقیه رو ایستگا میکنن که مثلا بکشونن تاپیک شلوغ بشه یکی بگه اینجوریه یکی بگه اونجوریه

Stay hungry stay foolish

عزیز موضوعی که تاپیک زدم اون روز خیلی وقت پیش بینمون اتفاق افتاد و منم یگفتم ای بابا درمورد یارانه گ ...

اهان یعنی شما از شوهرت طلاق گرفته بودی ولی اومدی تاپیک زدی گفتی الان شوهرم دیشب فلان چیزو گفته؟ 

اینا رو بیخیال چطوری به این مقام رسیدی که بقیه رو خر فرض کنی ؟

Stay hungry stay foolish