خودم دوس دارم ولی خیلی تنبل شدم همش میترسم فعالیت کنم اتفاق بد بیفته توشهر غریبم شوهرمم میخواد ...
اگه از نظر جفت مشکلی نداری یا استراحت نیستی برو سفر کیف کن😍بارداری هم جز زندگیه
کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد) من 🧚♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
عزیزم سه ماه اول بچه جاش سفت نیست بیخود نمیخواهد زرنگ بشی حسابی خودت سفت نگه دار بزار جون بگیره بعدش تا دلت بخواهد مجبور میشی بدو بدو کنی
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
ان شالله گلم ممنونم شدیدا کم خونم بنظرت سرخود قرص اهن بخورم یاوایسم شنبه دکتر بده
نه سرخودهرگز🌹🌹🌹 اما میتونی منابع طبیعیه سرشار از اهن مصرف کنی،به غیر از جگر، جگر هم اگه هوست شد درحد یک سیخ 😁🌹
کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد) من 🧚♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
عزیزم سه ماه اول بچه جاش سفت نیست بیخود نمیخواهد زرنگ بشی حسابی خودت سفت نگه دار بزار جون بگیره بعدش ...
یعنی ۳ ماه بگذره خوب میشم؟من دوتا دیگه بارداری داشتم همش حالت تهوع ولی رواین اصلا خبری نیست ولی هفته ۶ رفتم قلب دیده نشد شنبه میشه ۸ هفته گفت بیا ببینم قلب میزنه یا نه
میگم خدای نکرده علایم بارداری پوچ نیست؟
ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
فرمان روايى آسمانها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مىآفريند، به هر كه بخواهد دختر و به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست دانای توانا.
خداکنه اخه من دوتادیگ دارم خیلی کوچکن همش میگن مامان بیا بازی یاکل خونم کثیف شوهرم میگه تمیز ک ...
عزیزممممممم 😁😁😁😁🌹🌹🌹🌹🌹 منم شکم سوممه
یک حقیقتی که هست ،شکم اول از کوه بالا میرفتم، شکم دوم کمی ترسو شدم و تنبل، شکم سوممممم کلا تعطیل🤣🤣🤣🤣🤣 واقعا نمیدونم چرا؟ شاید به خاطر سن و سالمه
یعنی ۳ ماه بگذره خوب میشم؟من دوتا دیگه بارداری داشتم همش حالت تهوع ولی رواین اصلا خبری نیست ول ...
دوتای اولی دخترن؟
فرمان روايى آسمانها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مىآفريند، به هر كه بخواهد دختر و به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست دانای توانا.