2777
2789

واقعا حالم خوبه آرامش ب وجودم اومده احساس میکنم خدا خیلی بهتر از قبل دوستم داره حس میکنم ب خدا نزدیک تر شدم باخدا راحت تر حرف میزنم و راحت تر خواسته هامو میگم انرژی مثبت رو بیشتر حس میکنم و چیزای کوچیک و منفی ب چشمم نمیاد🥺👌🏻🥀🥀

مراقبه غیبت:تا میام غیبت کسی رو کنم جلو حرف زدنه رو میگیرم یا اگه مامانم یا کس دیگه بخان غیبت کنن پا میشم میرم یا بهش تذکر میدم ....سعی میکنم تاحد الامکان با کسی ک غیبت میکنه حرف نزنم و اگر شنونده هستم حرفاش تایید نکنم 

مراقبه قضاوت:دارم تمام تلاشمو میکنم هیچ وقت هیچ کس رو قضاوت نکنم حتی تو همین نی نی سایت طرف اگه تاپیک بزنه و راجع ب هرچیزی توضیح بده من ب خودم اجازه نمیدم حتی درموردش قضاوت کنم سعی میکنم کسایی ک قضاوت کردن رو لایک نکنم 

پ.ن:گفتم اینجا بگم شاید تلنگری بشه حتی برای یک نفر ک اون هم رعایت کنه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

آره برا من شد 

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

👍💓

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی این سایت خیلی قضاوت تهمت راحت یکی همش دهنشو باز کرد هرچی دلش خواست بی دلیل بارم کرد جوری که نی نی یار بدون تذکر قطع دسترسیش کرد درست مجازیه اما هرگز حلالش نمی کنم سپردمش بخدا خودش جوابشو بده تا درک کنه من‌چی کشیدمو چی بارم کرد به ناحق

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

اسی یکی از شروط چله برداشتن و رسیدن به حاجت همین مراقبه اس....

باور میکنی من یه چله برداشتم مراقبه انجام دادم حاجت روا شدم

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
توی این سایت خیلی قضاوت تهمت راحت یکی همش دهنشو باز کرد هرچی دلش خواست بی دلیل بارم کرد جوری که نی ن ...

من هم از همین میترسم درسته مجازی ولی پشت این گوشی قلبی داره میتپه انسانی داره نفس میکشه شاید اون عزیز کرده خدا باشه چرا حرفی بزنیم چرا چیزی بگیم ک خدای نکرده تقاص و کارما رو پس بدیم 

از خدا میخام ب هممون کمک کنه دهنمون رو به موقع باز کنیم تا باعث رنجش کسی نشیم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
اسی یکی از شروط چله برداشتن و رسیدن به حاجت همین مراقبه اس.... باور میکنی من یه چله برداشتم مراقبه ...

چقدر خوب😍😍اینو نمیدونستم ک واسه حاجت روایی موثره

سالهاس نه دروغی نه غیبتی نه قضاوتی . هیچی  داغونم داغون

چرا داغون؟

من هم از همین میترسم درسته مجازی ولی پشت این گوشی قلبی داره میتپه انسانی داره نفس میکشه شاید اون عزی ...

هرچی از دهنش در اومد بارم کرد اون چه میدونه من چی کشیدم خدا خودش دید چقد به ستو اومدم دیگه دل خدا هم به حالم کباب شد

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
چقدر خوب😍😍اینو نمیدونستم ک واسه حاجت روایی موثره

عزیزم من همیشه چله بر میدارم ولی مراقبه نمیکردم😥

آخرین بار چله برداشتم مراقبه هم انجام دادم حاجت رواشدم

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
هرچی از دهنش در اومد بارم کرد اون چه میدونه من چی کشیدم خدا خودش دید چقد به ستو اومدم دیگه دل خدا هم ...

شماهم اون کاربر رو ببخش و فراموش کن ب این فرض بگیر ک شاید اون روز حالش خوب نبوده 🥀

ببخشی خدا هم میبخشتت اینجوری قشنگتره❤👌🏻

چرا داغون؟

زندگیم اونی نشد که همیشه فکرشو میکردم .

من فقط امید و توکلم به خدا بود .

هیچ شدم . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .