2777
2789
عنوان

گوشت اهو

1051 بازدید | 35 پست

کیلویی چنده؟ یکی بهم نیم کیلو هدیه داد میخام ببینم مبلفش چقدره جبران کنم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

☹گناه داره خیلی 

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

خیلیییییی گرونه

اما خوشمزس خودم نخوردم بابام گفت

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌ 

من بودم نمیخوردم وپسش میدادم اینجوری مخالفتمو نسبت به کار زشتش نشون میدادم

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
واااای چطور دلتون میاد بخورید 😔

به من گفتن باید جوجه محلی بخوری دیروز رفتم بخرم تو قفس بود داشت نگام میکرد حالت تهوع گرفتم فرار کردم نخریدمممم😁😅😅

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

این گوشتش حتما شکار غیر مجازه😐

این همه میگن شکار غیر مجاز نکنن مردم ، فقط همین آهو مونده که به امید خدا کمر به انقراضش بستن.

شما رو نگفتم دوستی که شکار کرده رو می گم

من بودم نمیخوردم وپسش میدادم اینجوری مخالفتمو نسبت به کار زشتش نشون میدادم

شوهرم کلی ذوق کرد 😑خدایی بده مگ

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید