2777
2789

شنیدم خدا مشکلات رو میاره تا ادما رو امتحان کنه... 

به خدا نمیدونم چی بگم 

ولی من یه سری چیزایی که بعضی ها رو میتونه از پا در میاره تا  حالا نتونسته حال منو خرابکنه

مثلا مشکل مالی داشتم ولی باهاش مقابله کردم و بهتره بگم دارم میکنم

اینقدر نا امید نشدم حتما اونایی که سر این مسایل شکننده شدن نقطه ضعفشون بوده هر کسی یه شخصیتی داره 

من هیچ وقت از دعوا با کسی دیگه شکننده نشدم

مثلا قلبم رو خیلیا شکوندن ولی یه ساعت ناراحت بودم

تونستم خودمو جمع و جور کنن

عزیزانم رو از دست دادم... ولی باز تونستم باهاش کنار بیام

چند سالیه زندگی بقیه رو میبینم حسرت زندگیشونو میخورم

ولی باز تونستم به خودم امید بدم

خودمو بالا بکشم

سر دعوا هایی که داشتم....

سر محدودیت های مسخره...

ولی حس میکنم خدا دیده از این راه ها نتوتسته منو زمین بزنه حالمو بد کنه

داره از نقطه ضعفم استفاده میکنه🥺خودمم نمیدونستم ضعفم اینه

تا باهاش رو به رو شدم😪

نمیدونم ولی دوست دارم حرف های شما رو بشنوم 

شاید از این راه دوباره بتونم رو پای خودم وایسم😪🤲🏻 دوست دارم یکی بهم امید بده ـ...

کسی رو ندارم این کار رو کنه واسم

برام صلوات میفرستید؟ خدا خیرتون بده🙏🙏🏻🙏🏻🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل کن به خدا 

برا رشد و تعالی خودت تلاش کن 

برات ۱۴ تا صلوات میفرستم 🌸🌺❤

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

همه ی این موانع برای شکل دادن به شما وجود دارن ... 

اگه قرار نبود این موانع در آینده به پدیده ی حیرت آور تبدیل بشه هیچوقت باهاشون روبه رو نمیشدید!

برات صلوات فرستادم من نمیدونم چطوری آرومت کنم، ولی اگه اینستا داری به پیج استاد شجاعی سر بزن، صحبتا ...

مرسی ممنون

نه اینستا ندارم❤همون صلوات از همه چی بهتره

خیلی به صلوات نی نی سایتیا اعتقاد دارم😅❤

بزار منم بگم سبک شم

بخوام بنویسم  از امتحانایی که پس میدم طومار میشه اما  چند وقت پیش با شخصی اشنا شدم که باعث شد حس کنم این ادم همونیه که باهاش می تونم خوشبخت باشم و عشقی که سهمم نبوده رو تجربه کنم و  اونو ( عشق اومد سراغم اما عقل گفت صلاح نیست و با غمش روزگار میگذروندم ) فراموش کنم  خیلی همه جوره به دلم نشست اما مشکل اینجا بود که مادرشون و خواهر و خواهر زاده هاشون  عروس شیک و امروزی خواستن نه یه دختر معمولی بدون ارایش  و چادری ( ٱمل) 😬  چشم من چشم تو را دید ولی دیده نشد من همانم که پسندید و پسندیده نشد 

دوباره قلبم شکست اینبار به چشم کسی که باید میومدم نیومدم 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

مرسی ممنون نه اینستا ندارم❤همون صلوات از همه چی بهتره خیلی به صلوات نی نی سایتیا اعتقاد دارم😅❤

تو پیامرسانا هم کانال داره، حتما تو گوگل هم کلیپاش هست

منم خیلی معتقدم به دعای کاربرا

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃
خدایا همیشه سربلندش کن،🤲 خدایا چنان ایمانشوزیادکن مشکلاتش به چشمش نیان🤲 خدایا صبروامید به بنده ه ...

چقدر دعات خوبههه🥺🥺🥺خدا هر چی میخوای رو بهت بده

❤مرسییییی واقعا ازت ممنونم

نمیدونم ولی با خوندن متنت اشک ریختم

این اشکا غم پلمو بیرون میریزه🥺🥺❤

همه ی این موانع برای شکل دادن به شما وجود دارن ...  اگه قرار نبود این موانع در آینده به پدیده ...

🙏🏻مرسی

واقعا قشنگ بود🙏🏻❤با این حرفا یه امیدی تو دلم زنده میشه