2777
2789
عنوان

مادری که بدون بچه هاش بزاره بره دنبال زندگی جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمامه گیان  اوم خسته میشه ولی در قبال فرزند وزندگیش مسئوله   اون بچه چه گناهی داره

میگم که بچه گناه داره داغون میشه

مادر نداشتن بهتر از یه مادر عصبانی و بد اخلاق و افسرده اس  که بجای اینکه حال خوب به بچه هاش بده بدتر حالشونو خراب کنه 

این خانمم دیگه معلومه انرژی برا ادامه دادن نداره نبودنش بهتر از بودنشه وقتی خودش این تصمیم رو گرفتع  

اهل شعار دادن نیستم خودم مادرم 

از بچه گذشتن واقعا سخته واقعا دل بزرگی میخواد که بیخیالشون شی و هیچ مادری راحت نمیتونه از بچه بگذره 

ولی اسی واقع گرا باش همه چیو بسنج خودت تنها نیستی جدایی تو تاثیراتش فقط خودتو نمیگیره بچه هاتم میگیره درسته زندگیت حتما مشکلاتی داره که قابل تحمل نیس برات ولی میتونی نبود بچتو تحمل کنی چون بچه طلاق همیشه تو حسرت پدر یا مادر هس سوال شما جوابش اینه به خودت روحیت بستگی داره

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
اون بچه چه گناهی کرده بدنیا اومده؟

اون بچه اگه بچه طلاق باشه اهصابش اروم تره تا تو یه خونه ای زندیگ کنه که پدرومادرش باهم جنگ دارن

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
وقتی میبینم زندگیشو داره تغییر میده حتی میره سرکار، نمیدونم ستایشش کنم یا ملامت

نه کاریشش نداشته باشید بزارید زندگی کنه بخدا زندگی کردن از رو اجبار و با عذاب خیلی دردناک 

وقتی میبینم زندگیشو داره تغییر میده حتی میره سرکار، نمیدونم ستایشش کنم یا ملامت

اگه میتونه چرا بچه شو نمیاره پیش خودش

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 

احتمالا چاره ای جز این نداشته، دیگه کشش و توان بیشتر نداشته .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

ما در جایگاه قضاوت نیستیم دوستان 

تو زندگی شخصی اون زن نیستیم ... 2 تا خط از زندگیشو خوندیم و بعد بیایم نظر بدیم ؟! 

اون زن حتما بهترین تصمیم رو برای زندگیش میگیره 

الهی خداوند حامی خودش و بچه هاش باشه

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

مادر هم در قبال بچه هاش مسوله 

اگه بچه هاشو ول کنه بی مسولیته 

اما این دلیل نمیشه تو یه زندگیی جهنمی بمونه

میتونه جدا بشه ، اما بچه هاشو رها نکنه ، اگه وضع مالیش بده و‌حضانت با پدره ، باید هرازگاهی بهشون سر بزنه و رهاشون  نکنه ، حتی اگه مجدد ازدواج کنه

درخواست دوستی قبول نمیکنم