عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
من بین خودم و بچه هام، بچه هام رو انتخاب کردم، الان هم احساس آرامش و رضایت دارم هم احساس خوشبختی. تو دوره و زمونه حالا ک تو سینه همه بجای قلب، یک تکه سنگه، فقط بچه هات از ته قلب دوستت دارن. حیفه ک از دست بدی
این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچعنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺
نه دیگه اونم ادمه دیگه یجاهایی آدم خسته میشه ولی بچه هام گناه دارن بره دیگه راه برگشت ...
شمامه گیان
اوم خسته میشه ولی در قبال فرزند وزندگیش مسئوله
اون بچه چه گناهی داره
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
نه مگه مادرهمه جا باید بچه هارو به دوش بکشه مرده بره دنبال خوشیش اگه باباشون خوبه بچه هارو بده باباشون
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️