2777
2789
عنوان

مادری که بدون بچه هاش بزاره بره دنبال زندگی جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 59 پست

یعنی جدا شده یا نه؟؟ بچه هاشو بسپره به کی؟؟

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا را نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...ایول

🤗🤗

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من بین خودم و بچه هام، بچه هام رو انتخاب کردم، الان هم احساس آرامش و رضایت دارم هم احساس خوشبختی. تو دوره و زمونه حالا ک تو سینه همه بجای قلب، یک تکه سنگه، فقط بچه هات از ته قلب دوستت دارن. حیفه ک از دست بدی

نمیدونم‌بخدا

چجوری بگم

اگه بگم نه حق نداره پس خودش چی

اگه بگم حق داره پس بچها چی

نمیدونم

ان شالله خدا کمکش کنه

این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچ‌عنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺 
نه دیگه اونم ادمه دیگه یجاهایی آدم خسته میشه  ولی بچه هام گناه دارن  بره دیگه راه برگشت ...

شمامه گیان 

اوم خسته میشه ولی در قبال فرزند وزندگیش مسئوله  

اون بچه چه گناهی داره 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
در حال طلاق باشه، بچه هام پیش شوهرش

نه مگه مادرهمه جا باید بچه هارو به دوش بکشه مرده بره دنبال خوشیش اگه باباشون خوبه بچه هارو بده باباشون 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️