2777
2789
عنوان

مادری که بدون بچه هاش بزاره بره دنبال زندگی جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 59 پست

نه سریال شهرزاد ودیدی!؟

اونجا که گفت اگه قبول کنم دیگه خودم نیستم

وقتی خودم نباشم نمیتونم چیزی به بچم یاد بدم چون چیزی ندارم ازخودم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نفر هست پسرش و گذاشته ولی دخترشو برده با خودش و رفته ازدواج کرده، پسره کلاس سومه فکر کنم، دلم براش کبابه بچه افسرده شده دیوونه شده میزنه تو سر خودش که کی درسا منو برام میگه من مامان ندارم و گریه میکنه😢😢😢پیش مامان بزرگشه خیلی گناه داره بچه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

هرکسی وقتی صبرش سر بیاد هرکاری میکنه،میخاد مادرباشه ،پدر باشه،بچه باشه

حتما نمیتونسته تحمل کنه

بعدشم الان بچه ها بزرگ میشن ،میگن چرا به خاطر ما تحمل کردی،میرفتی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

یکی از آشناها اینکارو کرد رفت پی زندگی خودش ولی دخترش بنده خدا الان از بس حرص خورده مریض شده مدام قرص میخوره خیلی براش ناراحتم واقعا مادرش ی انسان خودخواه بود

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

یه بچه بعد از خدا پناهش پدر و مادرشه ، اون پدر و مادر واقعا باید بی مسئولیت و سنگدل باشن که بچشون رو رها کنن برن دنبال زندگی خودشون 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

وقتی میپرسه ینی میخواد نظر بشنوه 

به نظر من نه تنها مادر بدیه بلکه انسان بیخودیه 

اینکه میخواد دو تا بچه رو ول کنه بره پی آزادیش با هیچی توجیه نمیشه 

متاسفم برای اون طفلای معصوم 

مادر باشید لطفا وگرنه زاییدن رو سگ و گربه تو کوچه خیابونم بلدن

یه نفر هست پسرش و گذاشته ولی دخترشو برده با خودش و رفته ازدواج کرده، پسره کلاس سومه فکر کنم، دلم برا ...

الهی 😔

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
یعنی میگی مادر بدی نیست؟

نه نیست چرا بد باشه؟

البته من از تمام شرایطش خبر ندارم

نمیدونم چرا به همچین نقطه ایی رسیده

ولی ما یک بار زندگی میکنیم

همونم با درد..

نمیدونم شاید اگه خودم باشم نتونم تصمیم بگیرم

اما چون خودم تجربه اش کردم میگم

برو یه مشاور خیلی تاثیر میزاره روی دیدگاهت به زندگی 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

قطعا مادر بدیه اون وقتی و بچه اورد باید فکرشو میکرد یلحظه خودشو بزاره جای بچه هاش با نامادری یا خونه مادر بزرگ سختی هایی ک داره ببینه واقعا از الانش سختتره دنیا دیگه قشنگ نیست هرکسی فقط بفکر خودشه بفکر اینه چهار صباح عمر خودشو کیف کنه بقیه به جهنم حتی بچه هایی ک از گوشت و خون خودشن قدیما زندگی ها سختی بیشتری نسبت ب الان داشت ولی بازم تحمل میکردن الان متاسفانه هرکس پی خوشی خودشه فقط بفکر خودشه نه بقیه 

حس قشنگیه یکی باشه عاشقونه دوستت داشته باشه، هواتو داشته باشه، حس قشنگیه! یکی باشه طاقت ناراحتیتو نداشته باشه، طاقت اشک ریختنتو نداشته باشه، یکی باشه که دلت به بودنش قُرص باشه، حس قشنگیه یکی باشه اما کُل دنیات باشه! حسودیم میشه چون(قلبم♥️) به جای اینکه برای خودم بتپه برای(توو)میتپه♥️چه نسبتی باهاش داری ؟ عاشقشم😊 نسبت از این بالاتر!♥️ (درخواست دوستی نمیدم ودرخواست دوستی قبول نمیکنم) 🙅🏻‍♂
بچه ها یکساله پیش پدرشونن

اگه عادت کردن به پدرشون ومادرشونو نمیخان پیش پدرشون خوشن همون بره بهتره 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖