2777
2789
عنوان

نیومده با شوهرم دعوام شد😒 حالم خیلی بده دلم میخا بمیرم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 53 پست
 الان زوده برای دوست نداشتن، خیلی راه هست برای سر به راه کردن همسرت، من نمی‌دونم تا الان چه کار ...

مرسی عزیزم از اینکه وقتتو برام گذاشتی فدااات مرسی اگ گیرم بیاد مشاوره حتمااا بازم مرسی💜✨

💜
مرسی عزیزم از اینکه وقتتو برام گذاشتی فدااات مرسی اگ گیرم بیاد مشاوره حتمااا بازم مرسی💜✨

قربونت عزیزم کاری نکردم، به ۱۴۸۰ زنگ بزن، مشاوره رایگان بهزیستیه

God help me to be strong enough not to lie to myself 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت عزیزم کاری نکردم، به ۱۴۸۰ زنگ بزن، مشاوره رایگان بهزیستیه

مرسی عزیزمممم واقعا خوشحالم با اینکه ادم از راه دور اینطوری میتونه کساییرو پیدا کنه و باهاشون درد دل کنه اروم بشه💜✨

💜

حق داری والا

خوب کاری کردی واسه خراب کاری خونه اش قیامت کردی 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

بببخشید تو رو خدا ولی خیییییییییییلی رفتارت کودکانه‌اس، مگه میشه اول ازدواج خودت نخوای منتظر بشی که ...

واااااااااای مغزم سوت کشید

این حرفا چیه

زن ها فقط باید سیاست داشته باشن تا مردهای بیشعور رو سر عقل بیارن،؟ مگه ازدواج کردیم که شوهر تربیت کنیم؟

زن ها هم به انس و هم دلی نیاز دارن

اصلا درکتون نمیکنم!!!!!

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

واقعا توک نمیدونی وه وضعی بود خونمون یبار دوبارم نیس کارهمیشش

من باشم دست نمیزنم به خونه و اصلا تمیز نمیکنم

مگه کلفت آورده ؟

الان خانوما ظرف های خودشون هم به زور میشورن ، اونوقت تو واسه دوستاش رو بشوری و جمع کنی!!!

تمیز نکن، سخته اون طوری بمونه ولی تا دو هفته دیگه بیاد دست نزن بزلر کپک بزنه بعد برو خونه مامانت بمون بگو خونا کثیفه نمیتونم تحمل کنم هر وقت تمیز کردی میام