2777
2789
عنوان

فولیکول کوچک و کیت مثبت

552 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من روز 12 سونو دادم گفت فولی هات کوچیکه 16 و 17 اینا بود گفت احتمال تخمک گذاریت خیلی کمه بعد من روز 13 کیت گذاشتم دوتاش پررنگ شد روز 14 هم که خط دوم کلا از خط نشان پررنگ تر شد و 15 دوباره کمرنگ شد. الان این یعنی چی بالاخره تخمک گذاری دارم یا نه😒 سونو میگه نداری کیت مثبت میشه کیتم مدیکور بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روز 12 کمرنگ بود 13 و 14 پررنگ شد باز امروز کمرنگه. میشه با فولی 17 اینا تخمک گذاری کرد؟  

اولش که کمرنگه یعنی داری ب روز تخمک گذاری نزدیک میشی بعد که پز رنگ شد یعنی تخمک گذاریته..بعد پر رنگی بره رو به کمرنگی یعنی آزاد کردی

نمیدونم والا با فولی ۱۷ میشه یا نمیشه..تجربه ای ندارم

🥰خدایا شکرت🥰
پس منم برم

راستش به نظرم واژینال بهتره سونو از رو شکم باید مثانت پر باشه من که حس میکنم دارم منفجر میشم ولی ماه پیش واژینال رفتم اصلا درد نداشت مثانمم لازم نبود پر باشه 

اولش که کمرنگه یعنی داری ب روز تخمک گذاری نزدیک میشی بعد که پز رنگ شد یعنی تخمک گذاریته..بعد پر رنگی ...

مرشی عزیزم سونوگرافه گفت کوچیکه نمیشه باید 18 اینا باشه ولی کیتم مثبت شد گیج شدم بخدا

روز 12 کمرنگ بود 13 و 14 پررنگ شد باز امروز کمرنگه. میشه با فولی 17 اینا تخمک گذاری کرد؟ 

فولیکول روزی دو میل رشد میکنه.وقتی کیت پررنگ شد 12 تا36 ساعت بعدش تخمک گذاریه. پس از روز 12 تا 15 فولیکول 6میل بزرگتر میشه و مناسب برای بارداریه.