وقتی ی پسری تو چت سرده کوتا جواب بده،با همه ن فقط شما،دو روزم خیر نگیره ،بلک و تمام؟
یا ن شما بهش نزدیک میشین ؟
پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سین میکنم جواب نمیدم خودش اگه بخواد مکالمه رو ادامه میده
امروز پیام داد احوال پرسی کرد فقط و دیگه هیچی
پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
بلاک نه ولی کاری ندارم باهاش تا بیاد خودش نیومدم فدا سرم
خب خودش اومد سلام و احوالپرسی کرد و حتی با ی لحن معمولیش عزیزم هم گفت انگار ن انگار دو روزه خبری نگرفته ،منم سرد جواب دادم
چن وقته باهمین فک کنم اینجور رفتار میکنه ک تو هم سرد شی و کات کنید
ی ماهه،خب اگه اینجور بود باید پیام نمیداد اصلا،مثلا خودش امروز پیام داده،من چیزی نگفتم ،یا در جوابم گفت عزیزم،خب بخواد سرد شم و برم ک نباید اینجور بگه نه؟