2777
2789

سلام دوستان من دوشنبه وقت عمل بینی دارم مادربزرگم هم مریضه دکترا جوابش کردن مادرم هم رفته شهرستان همسرم گفته من خودم ازت نگهداری میکنم میگه خدایی نکرده چیزی هم بشه من خودم میرم شهرستان از اینطرفم پسر داییم منو خیلی دوست داشت وقتی مجرد بودم یه دعوا هم سر من کردن همسرم و پسر دایم قبلا .

میترسم بره جنگ جهانی راه بیوفته... از اینورم اگه عمل رو کنسل کنم شاید اصلا مادربزرگم فوت نکنه و برنامه هام بهم بریزه پس فردا باید برم کلینیک چیکار کنم بنظرتون؟ 

وزن اولیه ۸۷ وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۶۸ من تونستم به هدفم برسم خوشحالترینم بماند به یادگار ۱۴۰۰/۹/۱۳ 😁😍

برو

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

چ‌شرایط پیچیده ای.😶

عاشق زندگیمم عاشق دخترامم عاشق همسرمم بابت این نعمت هام هرروز و هرروز شکر گذار خداوند مهربانم هستم خدایا شکرت خدایاشکرت خدایا شکرت  😍...     آقایون لطفا درخواست دوستی ندهید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برم عمل؟

یس

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

برو عمل کن  خوشحالم داری میری عمل دعا کن منم برم

ایشالله میری عزیزم همسر منم بعد از ۲ سال بحث و دعوا و جنگ راضی شد 

وزن اولیه ۸۷ وزن فعلی ۶۸ وزن هدف ۶۸ من تونستم به هدفم برسم خوشحالترینم بماند به یادگار ۱۴۰۰/۹/۱۳ 😁😍
مثل خر افتادم تو گل 😔😔😔

دور از جون

عاشق زندگیمم عاشق دخترامم عاشق همسرمم بابت این نعمت هام هرروز و هرروز شکر گذار خداوند مهربانم هستم خدایا شکرت خدایاشکرت خدایا شکرت  😍...     آقایون لطفا درخواست دوستی ندهید🙏

هزینه عمل چقدر میشه

برو عمل کن بابا...شوهرت الان تو رو بدست آورده دیگه دعوا نمیکنه😂

ن بابا گفته که ببینمش زدم لهش کردم 😂