سلام به همتون سوم اسفند گوشیم رو توی بیمارستان مسلمین جلوی چشمم دزدیدن اونم یه پیرمرد هشتادساله 😢اینقدر ناراحتم که حد نداره همه ی زندگیم داخلش بود ازشانس روزی که رفتم بیمارستان پسرم خوابش میومد منم گوشی رو زدم توی شارژ و دقیق روبروم بود تا از منشی سوال پرسیدم روم رو برگردوندم نه پیرمرد بود نه گوشی .تا زنگ زدن پلیس و پیگیری کلی گذشت این روزها همش درگیر آگاهی و....هستم فیلمش هم گرفتن دعا کنیدپیدابشه روزبعد از سرقت و اعلامش گوشی روشن شد رفتم اگاهی ولی پیگیری نشد حالا چکارکنم😢😢😢😢😢
پیدا نمیشه یک ماه پیش گوشی پدرمو دزد برد رفتیم اطلاع دادیم اصلا هیچی به هیچی
حتما اونجایی ک رفتید شکایت کردین بیخیال بودن
هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬
هیچی شماره مو دادن دست فک و فامیل دزده هر شش ماه یکبار زنگ میزنن بیا رضایت بده منم میگم نمیدم چون گوشمو سه روز بود خریده بودم اونم قسطی. خیلی حرف شنیدم
از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه
ما چند ماه پیش مادر بزرگم رو یه تاکسی سوار کرد برد خارج از شعر نزدیک۳۰_۴۰مثقال طلاشو دزدیدن. چند شب ...
وای بیچاره مادربزرگت. چی کشیده بدبخت. خدا رحم کرده نکشتنش. خدا از باعث و بانی این وضع نگذره. با دزدا برخورد نمیشه. پسر همسایه مامانم اینا الواط بود پانزده سال براش بریدن سه سالش گذشت عفو خورد اصلا معلوم نیست چه خبره
نه دیگه گلم اون خانومه همون شب فروخته بودش به یه گوشی فروش. من دو تومن خریده بودم سال نود و هفت اون سیصد هزار تومن فروخته بود. اینا حتی ازش نخواستن آدرس اون گوشی فروش رو بگه چون اینا میدزدن میبرن میدن به یکی که بلده چیکار کنه
با بچه ی خواب از اینبر به اونبر بیمارستان نابود شدم هیچ کس هم جوابم نمیداد نه حراست نه جای دیگه دوتا آقا دلشون سوخت زنگ زدن گوشی روشن بود هی زنگ زدن زدن تا اینکه خاموشش کرد .یکی از اون اقاها دیروز زنگ زد به خطم من خط رو سوزوندم ومجدد گرفتم پرسید که چی شد و من زنگ زدم بیینم چی شد گوشی وخلاصه تا مشخصات طرف رو دادم گفت کت تنش قهوه ای بود گفتم اره گفت شما قبل از اینکه بیاید رفت توی سوپری بیمارستان ..دعا کنید یه چیزی خریده باشه از روی شماره کارتش پیداش میکنن ولی خیلی دویدن داره .یه دل هم میگم شاید این اقاهه هم از باند همون هاست
خدا نگذره ازشون هنوز که هنوزه بخاطر اون اتفاق افسردس اصلا از خونه نمیاد بیرون همش کابپس میبینه حالش ...
خدا کمکش کنه. منم دوسال پشت سر هم گوشیمو زدن. اولی رو که زدن اسفند نود و هفت بود چون گوشیم نو بود و قسطی بود همسرم و حتی مادرش خیلی بهم تیکه انداختن. همسرم دیگه نذاشت گوشی بخرم و گوشی قبلیمو برد درست کرد یکسال دستم بود سال بعد همون موقع دوباره اونم دزدیدن