سلام به همتون سوم اسفند گوشیم رو توی بیمارستان مسلمین جلوی چشمم دزدیدن اونم یه پیرمرد هشتادساله 😢اینقدر ناراحتم که حد نداره همه ی زندگیم داخلش بود ازشانس روزی که رفتم بیمارستان پسرم خوابش میومد منم گوشی رو زدم توی شارژ و دقیق روبروم بود تا از منشی سوال پرسیدم روم رو برگردوندم نه پیرمرد بود نه گوشی .تا زنگ زدن پلیس و پیگیری کلی گذشت این روزها همش درگیر آگاهی و....هستم فیلمش هم گرفتن دعا کنیدپیدابشه روزبعد از سرقت و اعلامش گوشی روشن شد رفتم اگاهی ولی پیگیری نشد حالا چکارکنم😢😢😢😢😢
کلی کتاب انلاین داشتم داخلش که حداقل سیصد چهارصد بود .کلاسهای دانشگاهم بود عکسهای بچه ام بود کاش گوشی رو میوورد من همین پول هایی که هزینه تاکسی و اسنپ و این اداره اون اداره میدم بدم بعش 😢😢😢😢😢😢
[QUOTE=228118596]مطمعن باش مثه اب خوردن گوشیتو پیدا میکنن نگران هم نباش چون گوشی مامانن دزدیدن و یه سیم کا ...[/QUژی مثبت حرفت خیلی زیاد بود گلم ان شالله کOTE]
حتما گوشیت رو فروخته بوده خودش بخاطر یه سرقت دیگه زندان افتاده .اونجا اعتراف کرده که فهمیدن
آره سه ماه بعد از دزدیدن گوشی من توی یه پاساژ گرفته بودنش. که توی اعترافاتش به بیمارستان امین هم اشاره کرده بود که از آگاهی زنگ زدن بمن. صدبار رفتم اومدم تمبر باطل کردم پول تمبر دادم اما هیچی ب هیچی
از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه