2777
2789
عنوان

خیانت بابام....

| مشاهده متن کامل بحث + 2558 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالتون من مادرم بهم گفت فکر طلاق از سرت بنداز بیرون با اینکه آدم کاملا مستقلیه و من اصلا دیگه دل ...

قربونت برم دختر گلم....

کاملا درکت میکنم....من نمی دونم خیانت پدر شما در چه بوده...آیا مثل همسر سابق من اونقدر وقیح و گستاخ بود که علنی زنبکه رو آورد؟؟؟

جالبه!!!! به جای اینکه از خدا بترسند و روی خرابه های زندگی دیگران خونه نسازند و انسانیت و شرف داشته باشند، خودشون رو میزنند به موش مردگی و به شما میگه از خدا نمی ترسی؟!!! اینجور زن های خونه خراب کن ظلم می کنند و حق الناس بزرگی گردن خودشون میندازند. ...امیدوارم به بدترین صورت ممکنه اونجور که شایسته شون هست، خدا بزودی زود جوابشون رو بده و به بدترین صورت، تاوان ظلم هاشون رو بدن.....الهی آمین

حالا اگه بگه مامانش چکار میتونه بکنه با چند سال زندگی وبچه فقط شر بپا میشه

من نظرمو گفتم و حقشه ک بدونه حالا دیگ تصمیم با خودشه و من به اسی پیشنهاد میکنم بره پیش مشاوره اینجا نمیتونه جواب بگیره 

من نظرمو گفتم و حقشه ک بدونه حالا دیگ تصمیم با خودشه و من به اسی پیشنهاد میکنم بره پیش مشاوره اینجا ...

چرا به من میگی اسی😑

لطف کن نگو بدم میادمیاد همینجوری حالم خرابه

قربونت برم دختر گلم.... کاملا درکت میکنم....من نمی دونم خیانت پدر شما در چه بوده...آیا مثل همسر ساب ...

دقیقا همینطوره پدر من خیلی براس عادی شده و یادمه وقتی بهش گفتم قشنگ توی صورتم نگاه کرد هر چی فحش بود از دهنش در اومد بهم داد خدا شاهده تا صبح حالم بد بود . چن وقت بعدشم شماره اون زنیکه را پیدا کردم وقتی زنگ زدیم اصلا براش عاااادی بود!! و چقدر کثیف وقیحانه گفت به من ربطی نداره برو جلو شوهرت بگیر . هر چقدر مادر من حرص میخورد فقط پشت تلفن میگفت باشه باشه خدافظ! من مطعمنم اینا خیر نمیبینن تو زندگیشون از صد جا دارن ضربه میخورن. اخرشم به بدترین شکل ممکن تقاص پس میدن شک ندارم. 

منم تنهازندگی میکنم آبجی ولی همسرم فوت شدازدواج دومم بود😔💔

فدات شم خواهر گلم....

خدای مهربون همسر عزیزتون رو رحمت کنه....روحش شاد و قرین آرامش.

با تمام وجودم برای دل مهربونت، صبر و آرامش طلب میکنم و  امیدوارم آینده ای زیبا و سرشار از آرامش در انتظارتون باشه....خیلی خیلی محتاج دعای شما خوبان هستم....خیلی خیلی برای آرامشم دعا کن😢😢😢😢😢

چرا به من میگی اسی😑 لطف کن نگو بدم میادمیاد همینجوری حالم خرابه

به نظر منم اصلا به مامانت نگو شاید فقط در حد چت بوده خودت با بابات صحبت کن یا اگه نمیخوای رودررو بگی توی نامه بهش بگو 

فدات شم خواهر گلم.... خدای مهربون همسر عزیزتون رو رحمت کنه....روحش شاد و قرین آرامش. با تمام وجودم ...

قربونت برم عزیزم ممنونم🌹الهی ک داغ نبینی 💔وبعداین ایشالا بهترین هابرات رقم بخوره اوناروهم فقط بسپارشون ب خدافقط ببین چجوری تاوان ظلمی ک توحق توکردن روب بدترین شکل پس میدن خدای جوری بزنتشون الهی ک نتونن بلندشن دست عبرتی بشه واسه خدانشناسایی ک ب راحتی وبدون هیچ ابایی واردزندگی یکی دیگه میشن وجزجابه جاکردن خودشون دیگه نابودشدن روح وروان کسی براشون مهم نیس😏

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔