2777
2789
عنوان

خیانت بابام....

| مشاهده متن کامل بحث + 2558 بازدید | 92 پست

عزیزم اسن مشکلاتو نباید به اطرافیان بگی ، مامانت بدونه بهتره و خودتون حل کنید 

فردا پس فردا که مامانت به این زندگی ادامه داد با آبروی ریخته شدتون نمیتونین کنار بیاین 

عموت بدونه به زنش میگه و حرف همینطوری پخش میشه

عضو گروه رز قرمز ، وزن 
دقیقا همینطوره پدر من خیلی براس عادی شده و یادمه وقتی بهش گفتم قشنگ توی صورتم نگاه کرد هر چی فحش بود ...

عزیزم....معلومه که برای اون هرزه ها کاملا عادی هستش!!! اونا مثل خانم های معمولی نیستند. یه نوع وقاحت و گستاخی خاصی که از اون ذات کثیف و لجن شون ناشی میشه دارند.

اونا از خدا نمی ترسند و آدمی که از خدا نترسه چیزی برای از دست دادن نداره!!

خدارو که نمی شناسند حداقل انسانیت و اخلاق و وجدان و شرف رو هم لگدمال کردند!!

امیدوارم خدا به دل مادرتون صبر و آرامش بده و اون حال خرابش و همینطور حالت خراب من.... 1000000 برابر بیشترش، نصیب شون بشه تا روزی 1000000 بار بگن غلط کردیم ...غلط کردیم و دربدر دنبالمون بگردند برای حلالیت خواهی.

هرگز خیر نمی بینند توی زندگی شون چون آه و نفرین ابدی ما پشت سر خودشون و زندگی شون هست و  یه خدای عادلی هست که همه چی رو میبینه و به موقع وارد عمل میشه و حق بنده مظلومش رو میگیره.

منهم شکی ندارم که بدجور تقاص پس میدن فقط امیدوارم به حق همه دل های شکسته، بزودی زود ببینم و بشنوم....همین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم عزیزم ممنونم🌹الهی ک داغ نبینی 💔وبعداین ایشالا بهترین هابرات رقم بخوره اوناروهم فقط بسپا ...

فدای تو خواهر مهربونم....خیلی ممنونم از دعای خوبت عزیزدلم

منهم همینکارو کردم عزیزم....سپردمشون دست خدا و واگذارشون کردم به خدا تا اون جوری که شایسته هست جواب ظلمشون رو بده....طوریکه بفهمند آه دل شکسته چه کسی زندگی شون رو دگرگون کرده و از کجا دارند می کشند!!!

انشاالله به حق همه دل های شکسته، خدای مهربون دلتون رو شاد کنه ... الهی آمین.